Ga je fotr mel v 70-ih. Zgnil poden v 2 letih, je naredil sam novega. Pol je celega prebarval v zeleno, zelo podobno Juresovem shirocotu, sam da ni bla kovinska in je bil unikaten.
Glede hitrosti je pa tako, da je šel po ravnem nekje do 110-115 vse pa odvisno od vetra. Zabaven avto, sploh, ker so se spačkisti takrat pozdravljali tako kot danes motoristi.
Podobna zgodba na mojem bivšem polu gti. Na tehničnem je trdil, da xenon luči niso original. Pa sem lepo rekel, naj preveri pri pooblaščenem prodajalcu serijsko opremo, pa je nekaj odvrnil v stilu "njanjanja" in ni več težil. Ok, za tisti letnik in majhen polo mogoče nenavadno, ampak to morajo vedet.
Meni so težili na 6-ki zaradi zadnjega, majhnega spojlerčka na strehi. Na koncu, po debatnem krožku, sem preglednika prepričal, da je to bilo original na nekaterih nemških izvedenkah. Ja, nekatere stvari opazijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.