Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Aha🧐,pol imaš "manjšo sestrico" moje 9404😃👍...in,da imam jaz za razliko srečo-moj Parkside PBS900A1 še zmeraj dela😲...pa sem ga res orng "mrcvaril"🙄...je pa npr. nadomestni neoriginalni jermen tako drag,da ko bo škripnil,gre "v kanto". Error Page | eBay WWW.EBAY.DE Sem z leti ugotovil,da če Makita dela katero orodje,ki je v svetovnem merilu v primerjavi z ostalimi proizvajalci res najboljše,so to ravno tračne brusilke....se jih drži sloves "neuničljivosti". In praktično vsi proizvajalci ponujajo en,mogoče dva do tri model...Makita jih samo pri nas ponuja 11😲...8 na kabel (z "MT" M9400B modelom vred) in 3 baterijske.
-
Dopoldne kopanje v Velenjčku, popoldne že v popolnoma drugi regiji in kopanje v Črnavi v Preddvoru. Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho. Podmladek navdušen nad dogajanjem.
-
Sem pred leti, ko sem na hitro rabil tračni brusilnik nabavil parkside . Sam sem ga uporabil enkrat , nato čez leto dni svak, ko je rabil nekaj za pobrusiti. Valjda je zaribal sprednji ležaj in hkrati je raztrgalo še zobati jermenček. Nečak je rekel , hvala. Jaz njemu tudi. Letel je v prvi zbiralnik starega električnega orodja. Prvi naslednji nakup je bil en resen tračni brusilnik od Makite, model 9903. .
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov