Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Včeraj je vsaka zimska guma super peljala.  Ta suhi 20 cm sneg je bil super za vožnjo po klancih.... 🤗 ESP se ugasne samo v primeru pri mali hitrosti v klanec, ko hočeš, da se privlečeš na klanec s kopanjem! Pri vožnji čez ovinke z večjo hitrostjo nikar tega ne počnite! 
    • Eno vprašanje .Glih mimo grede.  Gre se za all starke. Visoke superge. Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?  
    • Junija sem imel redni servis na cx 30. In se mi te dni pojavi znak na armaturki za redni servis. 🧐 In pogledam kilometre in ugotovim, da sem v dobrih šestih mesecih naklepal 20000 kilometrov. Se pravi , redni servis, menjava svečk, zopet redno servis.  Kar bogato. 🤗
    • Pri nas na obali je bila včeraj zvečer prava norišnica po cestah (v zaledju).  V Dekanih ,kjer sem takrat, so v dobrih petnajstih minutah ceste postale prave dsalnice. Pihalo je kot pri norcih, temperatura -3, mokre ceste in  pravi snežni metež je bil. Dobesedno. In seveda so se takoj na prvem klancu trije avti verižno zaleteli. (letne gume press). Jaz sem šel po stranskih uličicah brez problema. Dobre zimske gume, press.💪
    • Manj jih košta izdelava in poskrbijo glih sam tolk, da imajo pokrit segment.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.