Si ziher? Vpraši Grke, kako jim je fino po trojki.
Drugča pa a ti kej manjka, da tko pizdariš čez zdajšnjo situacijo Mislim, kaj te tolk moti dandanes. Jaz vsaj vem, da se svobodno okol sprehajam, da grem lahko kamorkoli, da mi noben nagobčnika ne natika, ne vsiljuje policijske ure in me ne preganja s solzilcem. Tko, da ne vem kaj ti je tolk hudega... a penzija je redna? A te še spustijo v Italijo? 😳
Izgleda, da je že zjutraj na ogledu "spucal" ta padec, ki ga mora imet na dirki skoraj vsak dan. Tako je lahko vozil bolj prepričljivo, čeprav daleč od tega, da je vozil danes dobro. Ostali, ki so bili boljši v razvrstitvi in sovozili za njim, so imeli veliko več dežja kot Rogla.
Dobro je, da se je jim je približal. Bo pa moral od sedaj naprej napadati in ne več voziti defenzivno. Ponavadi je na dirkah vodil in je branil svojo prednost, sedaj je prvič v poziciji, da mora napadati in ni več taktike. Bomo videli, kako se bo znašel v tej vlogi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.