Pa dobro, ti vedno privlečeš neke teorije zarote iz rokava. Jasno je, da nihče ni zadovoljen s situacijo z "zaščitenimi". Razen po-klukarja. Upam, da ko se golobnjak izgubi (bo le še bled spomin na katastrofo) , da pošljejo vojsko in specialce dol, da naredijo red. Pa ne unih manekenov v plavem , ki paradirajo na konjih, ampak res elito, da naredi red enkrat za vedno.
Po moje jahko @Boss piše kar hoče čez desne...ne glede al SDS al kdo drug...stvar je treba "zvleči na plano",pol pa ne glede kdo to naredi,ker vladajoči bodo stvar hoteli na vsak način "pomesti pod preprogo"....
Seveda si pa lahko z Whataboutismom
Whataboutism - Wikipedia
EN.WIKIPEDIA.ORG
spesniš varianto,ki ti paše na lastno kožo....ne,ker "naši" pa nimajo z tem nič...."pesek v oči"...
Mislim,da si slovenci zaslužimo varnost...kako bo pa to oblast naredila mi je vseeno-rešijo naj to problematiko!!!...,ker,če ne sledi anarhija ali celo državljanska vojna.
Kdo je na oblasti vemo,kdo je odgovoren vemo.
Odgovorni morajo odgovarjati in sprejeti konsekvence....samo dejanja štejejo.
Sem bil reden kupec Nexen gum (3je avti), dobra guma 40.000km brez problemov, brez zdrsa, podkrmarjenja v mokrih rondojih na primer itd
Zadnje case pa mam neke cudne dimenzije gum na avtih , pa kupujem drugo cudno znamko 🤪
Tovarniske letne bridgestonke na rav4 moram pa sedaj pocasi se posloviti po letni sezoni....ne glede na to da zgledajo kot nove pri 50.000km (avto ma več)
Naslednje ze imam kot omenjeno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.