Jest Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 In kako to zgleda v praksi? Tako, ?e zaupa? si upa? https://vimeo.com/294837266 Ja, vrata hormann, cx-5,... bi bilo kar nekaj k ?kode...To si namenoma testiral? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 Itak Sicer je ?lo po?asi cca. 10km/h in vstavilo se je dober meter pred vrati. Ta sistem me je ?e ve?krat zafrknil, ko se vrata odpirajo in jaz ho?em z nosom v gara?o. Ne ne bo ?lo. Citiraj
323 BA Napisano 13. oktober, 2018 Prijavi Napisano 13. oktober, 2018 Ravno to...pred o?itno oviro (gara?na vrata, ?karpa) bo delovalo. Avto, pe?ec, ki pa ni ravno navpi?na stena, pa ni nujno, da bo delovalo. @Jest: hvala za pojasnilo glede slik. Citiraj
Edi227 Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 Pozdrav vsem! Imam mesec dni staro Mazdo 3 (kupljena v septembru 2018). Ker ima spredaj kamero (na sliki spodaj) in sistem SBS (Smart Brake System), me zanima ?e je ?e kdo testiral ta sistem? Naj bi deloval med 4 in 80 km/h. Sam sem poizkusil s kartonasto ?katlo in jo oblimal z alu folijo, da bi simuliral avtomobil pred seboj, ampak zadeva pri hitrosti 30 km/h ne deluje (avtomobil se ne ustavi avtomatsko). Na servisu trdijo, da se bo avtomobil ustavil ko bo treba. Kako je s tem? Je kdo testiral in je zadeva delovala? Nekatere Mazde imajo sistem SCBS (Smart City Brake Support). To sem bil pri?a da deluje (npr. Mazda 6 ima ta sistem). Ima kdo kak?no izku?njo s tem? Citiraj
Gelipter Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 ej,, pri meni deluje ta sistem...poglej ?e ima? vklopljeno v nastavitvah v tablici not mora bit kljukica ...?e ne pelji na uradni mazda servis saj je v garanciji...lp Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober, 2018 Prijavi Napisano 25. oktober, 2018 O tem je bilo govora v eni drugi temi,.. sicer nevem v kateri. Provaj z iskalnikom. Citiraj
Jest Napisano 26. oktober, 2018 Prijavi Napisano 26. oktober, 2018 Sem pridruzil temi, v kateri smo se ze pogovarjali o tem ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.