abazigal Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 ?ivjo, bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril. ?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah? Citiraj
323 BA Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 Meni se je napaka nehala ponavljat, zato ?e nabavljenega akumulatorja nisem menjal, ker sem prej prodal avto (in nato ?e akumulator). ?e ima? avto namen obdr?at, menjaj akumulator, a ga morda prej daj izmeriti, saj je lahko napaka bojda le SW te?ava, ki se re?i z nadgradnjo. AKumulator bo pravi. Citiraj
abazigal Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 Meni se je napaka nehala ponavljat, zato ?e nabavljenega akumulatorja nisem menjal, ker sem prej prodal avto (in nato ?e akumulator). ?e ima? avto namen obdr?at, menjaj akumulator, a ga morda prej daj izmeriti, saj je lahko napaka bojda le SW te?ava, ki se re?i z nadgradnjo. AKumulator bo pravi.Super, hvala za info. Definitivno ga najprej pomerim, da vidimo kje je problem. Klical sicer za foro na Mazdo in vpra?al kateri brand akumulatorjev imajo in mi tip re?e samo zoom-zoom Citiraj
Tilen5 Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 ?ivjo, bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril. ?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah? EFB ni AGM Citiraj
abazigal Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 EFB ni AGMOK, samo ali rabim za non I-ELOOP Mazdo AGM akumulator in zakaj? Citiraj
Tilen5 Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 ?e ima? start & stop je priporo?ljivo, ?e ne pa ne. Citiraj
zimurg Napisano 7. oktober, 2019 Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 ?e ima? start & stop je priporo?ljivo, ?e ne pa ne.v mazdah so originalno efb-ji ...vsaj dizlih z start stopom. Citiraj
abazigal Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Saj ravno to, kjerkoli sem ?el ?ez te konfiguratorje za mojo 6-ko, povsod mi ponudi samo opcijo EFB. Pi?e da je zadosti za start stop, ?e ima? ima? ?e kak?ne ostale porabnike tipa i-eloop potem pa AGM. Zdaj sem tudi jaz malo v dilemi, ker dejansko nisem ziher kaj ti dajo na originalnem servisu. Citiraj
323 BA Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 EFB je po vseh konfiguratorjih OK. Citiraj
abazigal Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Predvidevam da bo zame dovolj 60 AH z zagonskim tokom 520 A ali bi bilo pametno ve?? 520A Citiraj
dvorjan Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Vse, kar je vec od minimalne zahteve, bo bolje - vsaj na dolgi rok. Zdaj za vsak evro nima smisla sparati pri zadevi, kot je akumulator ... 1 Citiraj
Alex Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Vse, kar je vec od minimalne zahteve, bo bolje - vsaj na dolgi rok. Zdaj za vsak evro nima smisla sparati pri zadevi, kot je akumulator ...Pri teh stvareh ni za ?parat... kakor tudi ne na gumah. Denar boste lahko pri?parali na salamah in pivu...manj hrane bolje je. Pri teh stvareh pa nima? kaj-kupi naj stane kolikor pa? stane. 1 Citiraj
abazigal Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Ma ne, sej ne spra?ujem da bi zdaj pri?paral par eurov. Bolj spra?ujem zaradi benefita, ki ga dobim, ?e kupim malo ve?. Citiraj
Alex Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Ma ne, sej ne spra?ujem da bi zdaj pri?paral par eurov. Bolj spra?ujem zaradi benefita, ki ga dobim, ?e kupim malo ve?.Kako misli? malo ve? benefita? Citiraj
abazigal Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Kako misli? malo ve? benefita?Kak?na bo razlika ?e kupim akumulator z ve?jo zagonsko mo?jo od priporo?ene oz minimalne? Citiraj
Alex Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Kak?na bo razlika ?e kupim akumulator z ve?jo zagonsko mo?jo od priporo?ene oz minimalne?Podobna, kot ?e kupi? 20W oja?evalec za v avto ali pa vzame? 100W. Oboje bo delalo a 20W bo na limitu medtem ko bo 100W igral z lahkoto in imel ?e rezervo. Ali pa, ?e vzame? mazdo benzinarja in se vozi?, z dizlom pa ima? vedno rezervo, ?e je treba na hitro prehiteti. 2 Citiraj
Bini Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Lahko ti ga pa tudi polni premalo, odvisno od alternatorja pa tudi za koliko mo?nej?ega? Citiraj
abazigal Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Ima mogo?e kdo info kak?ne so sploh specifikacije tega OEM akumulatorja (info o avtu v podpisu). Jaz ga ven ?e nisem vzel, gor se pa tudi kaj dosti ne vidi. Toliko da vem sploh kaj je notri in potem gledam naprej po teh specifikacijah. Citiraj
SpEkTr Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Zadnji letniki imajo 80ah. Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
abazigal Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Zadnji letniki imajo 80ah. Sent from my SM-G950F using TapatalkBencinska? Citiraj
abazigal Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Jaz imam bencinarja, tako da je tole definitivno preve?. Citiraj
Bini Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 V navodilih pi?e za 2.0 skyaktiv akumulator oznaka:Q 80 ,kaj to pomeni ne vem,na aku.mi pi?e12v in 54h in napis START & STOP. Pa ?e nekaj po Japonsko. Za 1.5D pa pi?e S 95,za 2.2 D pa T 110. Citiraj
abazigal Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Ja, sej to...nikjer nobenih specifikacij. Bo treba ?e malo pobrskati Citiraj
323 BA Napisano 11. oktober, 2019 Prijavi Napisano 11. oktober, 2019 60 Ah je pri bencinarjih, vsaj pri 145 in 165 je tako. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.