megane coupe
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jest moj avto vozim v kranj, samo meni je isto dalec al grem v KR ali pa LJ. Nazadnje so mi ga v KR na rednem servisu tudi oprali. Bom pa reku, da so zelo korektni, in v 7 letih nisem imel nobenih pripomb cez njih. Naslednji avto, ce bo mazda, bom 100% tudi k njim vozu. Mislim pa da tele debate o serviserjih so zelo subjektivne, in je od cloveka do cloveka odvisno kateri servis je komu boljsi.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pri psihično motenih osebah računalniške igrice lahko poslabšajo njihovo stanje. Pa da s prve roke. In izkušnja, kdo ni opravil in kdo je opravil kaj. V naših krajih imamo potencialnega kandidata za dogodke kakršni so se zgodili v Avstriji. Trenutno ima bolnik 4 prijave na policiji, tudi z moje strani. Prijavil sem ga, ker je med poukom celo šolsko uro na ves glas grozil, kako bo z gedoro razbil glavo mojemu sinu, niti učitelji ga niso uspeli umiriti. Zakaj ravno mojemu sinu - zato ker večino ostalih sošolcev lahko ustrahuje s pestmi, naš poba ima ima pa 3x več mišične mase od njega, pa bolnik rabi kakšen pripomoček, mogoče se bo nekoč spomni na nož. Bolnik je med poukom tudi že fizično napadel učitelja - let ta je pobegnil iz razreda in pustil učence same, med tem, ko je bolnik metal stole po razredu. Med poukom je bolnik grozil učiteljici, da jo bo ubil. Sledila je prijava na policiji. Ne vem točno od koga ali od vodstva šole ali od policije, ampak učiteljici je bilo svetovano, naj do konca šolskega leta ne hodi v šolo zaradi varnosti. Kaj je opravil CSD ne vem. Vem da je policija takoj odreagirala. Problem je zakonodaja ker 13letniku policist še dobrdan ne sme reči, pri 14ih že lahko reče dobrdan, kaj več pa ne. Šola je v štartu naredila napako, ker ni v celoti upoštevala predpisanega protokola. In kaj so naredili starši bolnika. Bolnik se hvali pred vsemi učenci na šoli, da bodo starši opomine kot vzgojne ukrepe spodbijali s vsemi pravnimi sredstvi. Učitelji zgleda stojijo nasproti najetemu odvetniku, zato potrebujejo cel kup časa, da napišejo en sam samcat opomin kot vzgojni ukrep. Ker gre se v lovljenje proceduralnih napak. Domnevam da po nasvetu odvetnika starši bolnika tudi niso podpisali prejema obvestil o vzgojnih ukrepih - po principu janševega premajhnega poštnega nabiralnika. Koliko imajo v tej zadevi tu sedaj ustanove in koliko starši? -
Helou, kmalu bom lastnik CX-5 (2.5 bencin, '21, 37k km) ki jo nameravam takoj ko dobim, odpeljat na servis in je želja, da preverijo, kar se preverit da, če je karkoli narobe, da se popravi. A obstaja upanje, da bo nekdo naredil več kot da 1 minuto brklja okoli mašine, pa minuto gleda v zaslon skenerja, če je kej napak...? Bral sem tole temo in nekaj podobnih glede izbire servisa in ne najdem konsenza. Sem iz LJ in BTG mi je najbližji, tako da lahko peljem na servis in grem nazaj z zložljivim kolesom, če bi peljal v Kranj, ker jih nekateri hvalite (ker operejo še avto ali..?), seveda rabim nadomestno vozilo, pa čas mi gre. V BTGju se je precej kadra zamenjalo, OK, ampak to ne pomeni, da so zdaj, po par letih, tam šalabajzerji... O Interclassu imate deljena mnenja, ne štekam čist tega, da kdaj pozabijo kaj prišraufat in ti dajo orodje za domov, ampak ok, upam da to ni na dnevni bazi, ker potem morajo imet celo skladišče orodja, ki ga posojajo. 😂 Kakor berem, so vsi uradni servisi zlatarji - redni servis olje, filtri bo, kaj, okol 300€? Auč. Za Megana sem pri lokalcu plačal enih 120€, enkrat sem menjal tudi sam, ampak mi je bilo preveč tečno, da bi mi bilo vredno. Skratka, a bo avto živ in zdrav, če bo negovan v BTGju, ali naj požrem kilometre in čas in na vsak način vozim v Kranj? Mogoče Interclass?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.