Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 3,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Jaz jo tudi spil nekje na Gorenjskem med dajanjem bajka iz xsare in v pričakovanju kofirajda s kolegico... 

Glavni sponzor Petrol :)

Napisano
  dne 8. 3. 2021 ob 7:38 je FuManchu napisal:

Turška se pije. Jutro😎

Razširi  

Sem opazil,da piješ Turško kavo pogosteje kot sami Turki,ker oni spijejo več čaja kot pa kave,zanimivo......:whatever:

Napisano
  dne 8. 3. 2021 ob 8:54 je Bini napisal:

Sem opazil,da piješ Turško kavo pogosteje kot sami Turki,ker oni spijejo več čaja kot pa kave,zanimivo......:whatever:

Razširi  

Turška na dan odžene totengrobarja stran😄

N7rRRL1.jpg

Napisano

Nescafe se pije ... :D

image.png.92d5bbfe92e841e04ce3901ad662bdfb.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 10. 3. 2021 ob 6:42 je Bini napisal:

Dobro jutro kofetarji......:prstgor:

IMG_20210310_073759.jpg

Razširi  

Jutro😎 kot po navadi... barcaffe po turško 

16153642321002838100802036937349.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 10. 3. 2021 ob 9:10 je Bini napisal:

Pa še kofein v drugi obliki z  malo malice.... :rolleyes:

IMG_20210310_100757.jpg

Razširi  

Mislim, da Pepsi nima kofeina med sestavinami. 🤔

Napisano

Turška je na mizi in golaž se kuha. Obeta se dobro kosilo😄😎

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Moja je tudi na šanku, še prej je pa padla ena v Ljubljani, mislim kava! 😋

Pri nas bodo pa danes krvavice :bravo:. Sama domača zimska hrana... 

IMG_20210311_100919.jpg

IMG_20210311_084505.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano

Pri meni pa bo kar domača slovenska jed-pizza quatro stagioni. 🤗

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK  ...      Izjemen dosežek za Xiaomi SU7 Ultra WWW.AVTOMANIJA.COM Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife.  
    • Če bi jaz izbiral med električarji, bi kupil dvolitrskega turbo-dizla...
    • Če bi že moral izbirati med električarji, bi kupil xiaomi YU7. 
    • Niso vsa goriva enaka. Predvsem so pomembni dodatki, ki so v gorivu. Nekateri, recimo naftarji v državni lasti, dajejo noter take bolj poceni dodatke, drugi, resni ponudniki goriv pa boljše. Zato pa ugledne svetovne avtomobilske znamke prisegajo in svetujejo tankanje najboljših goriv in ne takih, ki so v državni lasti, katera vedno protestirajo, kako bodo obubožali, če jim bo država nagajala z reguliranimi cenami goriva. 😉
    • Ne mešat junaškega partizanskega boja z komunističnim divjanjem med in po vojni za prevzem oblasti. Kako drugače bi bilo, če ne bi stari tega zla uvozil iz vodkarije in bi se res vedelo, kdo je borec za svobodo in kdo proti komunizmu. Tako pa je bilo vsega med vojno in predvsem po vojni. Preberi si  malo o gradu Srmol in kako sta končala njuna lastnika Rado in Ksenija Hribar  ( v nos so šli Udbi in partiji, ker sta bila uspešna, razgledana, ...). Predvsem pa nista marala komunistov. Takih primerov je bilo na stotine ali pa še veliko več. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.