Grega_ Napisano 2. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2006 Pri meni je verjetno tudi razlog da je ?la kri povzro?itelja na sodno medicino, sem danes nesel ra?un za avtovleko na zavarovalnico in mi je gospa povedala da ?e nimajo policijskega zapisnika....in verjetno ga ?e en cajt ne bo prav tako tudi denarja potem ne bo hitro, ker tist njihov eurotax cenik si lahk nekam zatla?jo. ..zarad tistga pijanca ?e ne bom v minusi pod nobenim pogojem. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 privat to?ba povzri?itelja? Citiraj
Grega_ Napisano 3. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2006 privat to?ba povzri?itelja? ...o tem se moram ?e pozanimat, ker ne vem ?e ga lahko terja? preko zavarovalnice oz. poravnava z dogovorom brez zavarovalnice potem pa ?e privat Citiraj
suicidal Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 olupi ga, bastarda pijanskega. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 olupi ga, bastarda pijanskega. ja res, olupi ga, da si bo zapomnu pijan za volan sedat Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Jaz bi ga probal civilno to?it ?e samo zaradi tega ker je vozil pijan, ?e bi bil pa trezen pa ne. Citiraj
Grega_ Napisano 2. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2006 ?e ma kdo kak?en pameten nasvet naj ga napi?e ne ...V glavnem zavarovalnica mi je zavrnila predlog za vi?ji znesek izpla?ila od?kodnine za avto zaradi, citiram: ...,da ima vozilo izredno veliko prevo?enih kilometrov (118.115), ki bistveno vplivajo na dolo?itev vrednosti pred nezgodo. WTF...pa sej ni to fiat da bi moral pri teh km ?e drugi? generalno delat. Citiraj
poky Napisano 2. marec, 2006 Prijavi Napisano 2. marec, 2006 . WTF...pa sej ni to fiat da bi moral pri teh km ?e drugi? generalno delat. He he,to si pa dobro reko!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 2. marec, 2006 Prijavi Napisano 2. marec, 2006 (118.115)Si mislil napisati 181.115? Bedna fora tole... Da te takole zje**jo. Se ve, da so zavarovalnice profitne organizacije. Citiraj
Grega_ Napisano 2. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2006 181.115 ja ...sej sploh ne vem kaj bi napisu, pa tud ne vem ?e bi ?e ne vem kolk povi?al znesek. Citiraj
Boss Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 181.115 ja ...sej sploh ne vem kaj bi napisu, pa tud ne vem ?e bi ?e ne vem kolk povi?al znesek. Re? jim, da naj po?akajo dan, dva, da gre? kilometre nazaj prevrtet pa se boste ?e enkrat zmenili za cenitev. Ja ne vem ?e so oni sarkasti?ni pa ocenjujejo avto po prevo?enih kilometrih ne pa po ohranjenosti potem si lahko da? tud ti du?ka pa jih mal podjebava?. Citiraj
Grega_ Napisano 3. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2006 Ma najraj bi mu napisu da kako je lahko za 9let star avto 180.000 preve?, ker to je 20.000 na leto, vo?en je bil pa na relaciji. In napisu bi da ?e se on vsak drug dan z busom v slu?bo voz, da ne naredi preve? kilometrov z avtom....sam to bi bila ?e osebna raven. No sej v bistvu se mi avto pokrije s tem zneskom in zneskom od prodaje, bi pa rad ?e vsaj neki denarja ven dobil (servis en teden prej narejen ipd.) ...sam ne vem, se mi ne da zajebavat ve?. Citiraj
zdravek Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 u jeboooooo te... auto je totalka... ima ti jedna jeftinija i bezbolnija opccija za popravak.. ali mora? znati dobrog limara... ak te zanima se javi.... Citiraj
Grega_ Napisano 3. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2006 u jeboooooo te... auto je totalka... ima ti jedna jeftinija i bezbolnija opccija za popravak.. ali mora? znati dobrog limara... ak te zanima se javi.... ...avto je ?e prodan, je ?el za dele (sprednji del) Citiraj
zdravek Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 nisam ba? imal to v mislima; ali bolje to neg da ti trune doma i da ti budi bolna sjećanja ... jo? jemput sorry za auto.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.