Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Cesta brez grbine, brez razpoke, brez napak na 2800m! Ni ograj, ni omejitev, prostor za kolo, motor, avto, camper/kombi....to lahko mi samo sanjamo. Nazadnje asfaltirana 2005, pa je vsako leto pod snegom
-
A ti ves kaj so Albanci zgradili zadnjih 5 let? Nova cesta mimo Vlore, AC do Makedonije ..in se in se. Ce.primerjas pol letno statistiko bos pa videl trend gor. Moj komentar je na stanje sedaj, ne za nazaj, se posebej med korono, ki bi morala prepoloviti prejsnja leta a ne. Avti so tudi ratali vecji, daljsi. Bos videl z leti bomo placali zeli drag davek, ker se vsako leto stanje slabsa. Vceraj sem pisal kako je vipavka sfookana, danes vidim da bo spet zaprta ...se obnavljati ne znamo, kaj sele siriti infrastrukturo. Avstrija je cela razrita cez Tauer ampak ker delajo dodatne pasove. Kje smo mi? Niti nacrta nimamo, kaj sele da bi se s kmeti dajali za zemljo. Mi smo na tem podrocju obstali, zabetonirani smo...
-
Tako dela prava policija, ne pa teli naši loleki: Ukradli redek diamant, vreden 25 milijonov, izsledili so jih v osmih urah | 24ur.com WWW.24UR.COM Trije moški so v Dubaju pretentali zlatarja in mu ukradli redek rožnati diamant, vreden 25 milijonov dolarjev (21,4 milijona evrov). Dubajska policija je v osmih urah od prejema prijave identificirala in izsledila... V nekaj minutah so ustanovili specializirano delovno skupino, v osmih urah identificirali in izsledili osumljence.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.