Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A danes pa tujci ne iščejo več cenejših pump? Zakaj pa potem sploh zahajajo po bencin čez mejo v Slovenijo? Boss, ti bi bil dober PR.
-
A to misliš regulacijo na AC-jih? Če si to mislil, bi človek rekel, da je sicer res nelogično, je bil pa takrat verjetno glavni vzrok v tem, da so tujci vozili z avtodomi, prikolicami dol z AC in iskali lokalne pumpe. Recimo na tisti večji na Tržaški v Lj sem parkrat prišel pa je blo kar nekaj prikoličarjev s tujimi tablicami, da so zgledali kot tisti cigoti, ki potujejo po raznoraznih državah z avtodomi in prikolicami. Ja že tako je bila gneča pol pa še turisti, ki zavijajo dol na lokalne ceste sred poletja in delajo gnečo še v mestih. Ja, tud šleperji so počenjali enako. Pa ne mi zdaj govorit, da tud naši turisti, ko morajo tankat v tujini ne grejo raj dol z AC pa poiščejo lokalne pumpe. To je danes simpl narest z vsemi mogočimi app-i.
-
Govorim, da sta si v marsičem zelo podobna. Med nama pa je po mojem razlika, da eden od naju eno opcijo v vseh zoprnih situacijah zagovarja, kar pa ne velja za drugo. Sam se trudim biti objektiven, ne navijaški, koliko mi uspeva, pa sam težko rečem. Če prav razumem, se posebej določa cena po posameznih naftnih derivatih: Uredba o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov (PISRS)
-
To je bila ocena za bencin, ki ima manj nihanj pa mislim, da se ga ne gleda na mediteranski borzi. Ampak še vedno ne vem kaj mi hočeš povedat - a da bi pa nekdo drug lahko obljubil in izvedel drugačen scenarij, če bi bil na vladi? JJ je rekel, da bo 20 centov in je tud skoraj tolk kiksnu. Kar je logično, saj v petek so bile le ocene in zato se vedno čaka na ponedeljek, kjer je končna vrednost prava.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.