Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ta t.i zelena agenda je en velik nateg. V bistvu mi tu v Evropi naj bi montirali panele na strehe (ki ti jih malo večja toča sesuje z lahkoto), kupovali naj bi električne avtke , najraje drage Evropske (na koncu folk kupuje poceni kitajske električne polizdelke). V bistvu gre zemlja svojo pot ,kjer se obdobja hladnih in vročih izmenjujejo. Se pa da tako pobrati veliko denarja od naroda, to je res . Upam,da dokler bom še lahko vozil avto, da bodo obstajali se vedno dobri stari dizli in benzinarji. Ostali, ki hočejo biti "zeleni" oziroma mislijo, da bodo še tem kaj prispevali, naj kar kupujejo električarje.
-
Ne vem ni. Pozimi, ko sem dopustoval na Rogli, sem mel vedno Fiskars lopato "tamalo" v kuferaumu. Ko imaš 4 dni avto na snegu ni lepo ven prit, sploh če kak dan sneži.
-
Pustimo te poti raje drugim, ki jim je všeč sadomazohistično potovanje po Sloveniji. Me pride ceneje, če plačam dvomesečni tretma fizioterapije privat v Izoli, kot pa, da bi si vsak dan ogledoval lepote Slovenije. 😉 Druga možnost, dvotedensko spanje na Ptuju pa te pride stat toliko, kot eno dobro potovanje na Šri Lanko ali v kak drug eksotični kraj.
-
Pravijo, da ima vsak od nas kopijo sebe nekje na svetu. Jaz mislim, da sem unikat. Ker taka budala se ne more roditi dvakrat...
-
EJ, DAJ NO, USMILI SE GA !!! Slučajno vem, da od Tomosovega muzeja v Kopru do železniške postaje na Ptuju z javnim prevozom potrebuješ skoraj 5 ur (2x avtobus in 2x vlak)! Pa še peš je bilo treba kar nekaj pešačit od muzeja do avtobusne. Ja, in potem so na Ptuju še od železniške do doma pešačili...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.