Skoči na vsebino

Mazda3 Hatchback (2007) BodyKits


FreeZ

Priporočeno sporočilo

Pozdrav,

 

zgleda da je moja mazda magnet za nesposobne voznike, zato je zopet prišel čas za menjavo nekaj delov.

V rit je dobila Fordovo kobilo, tako da je potrebno zamenjat zadnji obijač, verjetno tudi nosilec in pa prtljažnik. 

 

Ker je nastala taka lepa priložnost, me zanima kje v sloveniji bi lahko našel Body Kite ali pa vsaj samo zadnji odbijač za svojo ljubo rdečo mazdo. Prtljažnik bomo pa že našel na kakšni ki jo prodajajo po delih.

 

 

Lep pozdrav :D

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Sem imel pri prodaji prejšnje Mazde 6 CD175 srečo. Kupit jo je prišel nekdo, ki se je pred tem pol leta jeb.. z novim Golfom, ki ga servis ni in ni znal poštimati, zafrkavala naj bi elektronika. Samo v vednost oziroma lahko da greš z dežja pod kap. Upam vendarle, da ne. 🙂
    • Kotni festool poznam. Ga ima mizar. On pravi, da je najkrajši. Torej dolžina od zadnjega dela šraufarce do konca kotne glave.   Mene festool ni nikoli pritegnil. Prej Milwaukee.   Ampak ja. Naj dela leta še ta "boš" leta, pa bo Metabo/Milwaukee dal kaj novega ven. Razvoj gre vedno naprej.   Sem pa zvedel dans nekaj novega. Hvala.
    • Mi lahko verjameš na besedo-ko boš videl kako fino je,ko gre glava stran...verjemi-nočeš brez😍...za tistih mogoče 20-30€ razlike...   Edino Festool še ima to,samo oni imajo plastični 43mm EURO-vrat. Kaj ti pa to omogoča?....da dobiš čisto tapravi kotni vrtalnik/vijačnik...da o drugih prenosnih vodilih itd. ne govorim....ko ti gre z prostorom "za nohte" ga ni boljšega sistema. Obstajajo podobni plastični tudi pri bosch manjsih strojih,Metabo pri L in LT seriji že malce boljšega-masivnega-takšnega ima samo Metabo. Ta kotni,ki ga imam...cca.80€ na Amazonu se mi zdi...tisti za v kote z zamikom tudi nekaj takega...res masivno,krogljično vležajeno itd...šele ko vidiš in primeš v roko vidiš-vsakega centa vredno.      
    • Lahko ti sam povem, če si že eni ne upate ... 😀 1992 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 1996 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2000 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2004 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2011 (razlog: samo da ne bi slučajno še enkrat zmagal Pahor, ki sem ga pomagal izvolit in je bil kot predsednik vlade polom) Učimo se celo življenje in sem se naučil, da obstaja le majhna verjetnost, da bo tisti, ki zna dobro kritizirati aktualno oblast, boljši, ko bo sam prišel na oblast. Pri Ivanovih obljubah je bilo marsikaj zdravega, a kasneje udejanjenega zelo malo, veliko pa slabih praks. Sploh pa so me kasneje prepričali takratni njegovi brezplačniki, nora tv, .. polni laži, sovraštva, primitivizma. Name so naredili obraten učinek od njihovega namena - prepričali so me koga ne smem več volit.   In potem vsakič na naslednjih volitvah vržemo kocko in upamo, da bomo zadeli ... Jaz še nisem. 😀    
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.