-
@Janez007, kaj pa ti pri Selmarju počneš, to je moj mehanik..... 😁 😊😉😄😂🤣
-
Magnaflow majo ja, sam pri njih je to full drago.... bi naroču s Kitajske, sam se mi ne da čakat, ampak v skrajni sili za 150€ razlike sm pa tut prpravljen čakat
-
Ne vem kaj si dosedaj naredil na tem avtu zato ti napišem kaj so mi neuradno svetovali kaj je dobro narediti na avtu, če ga misliš še nekaj časa imet😊 Menjava vseh mikro jermenov z vodno črpalko in napenjalcem pri cca 120 kkm. Fino je tudi menjat olje v R.menjalniku(Red Line MTL 75W80)Mogoče pregled ali celo peskanje ventilov pri 150kkm in kontrola pogonske verige pri cca 200kkm. Zav.tekočina in hladilna se pa tako izmeri in menja po potrebi na 2-3leta.Dobro opravi in brez skrbi odličen avto imaš! (ker je bencinar😉🤭) Jaz bi kar na Mazda olju ostal, ker za bencinarja g120 je čisto ok in tudi cenejši je😊 Srečno vožnjo.... 👍
-
Selmar mehanik je dejal, da oni lopute zato preventivno zavarijo, strošek pa dobrih 100 €. Menda so novejše lopute nekoliko modificirane, ali to prepreči lom, pa ne vem. Sicer se loputo jasno sliši (kovinski udarec) kakšno sekundo ali dve, ko se motor ugasne.
-
-
Topics
-
Today's Birthdays
Recommended Posts