Kot sem že napisal-nekje so morali šparati.
Poco je najnižji cenovni rang pri Xiaomiju,Redmi je srednja klasa,Xiaomi pa top rang.
Specifikacije so lahko tam-tam,a razlika je v detajlih...kot rečeno-nič ni zastonj.
Zanimiv video v tej smeri...pa daleč od trga,da bi bil fan Samsunga.
Cena me ne moti...moti me,da je POCO...brez zamere😉
Kot sem pisal-nekje morajo šparati...in,da vidim za kak cvenk ga bodo prodajali,ko bo v izteku....
Ajd,mogoče celo za enak cvenk kot sedaj,ravno zaradi situacije pri RAMih in SSDjih...kar je seveda spet jeba🥺
K moj 12Pro še v redu dela,in mi ni sila za nov telefon...samo,lahko,da bo čez pol leta malce bolj "počepnil" pri bateriji itd...pol sem pa prec ob veliko večji znesek kot je teh 700€ za 15ko...po moje bodo takrat takšni telefoni normalno v rangu okoli 1400€ ali pa več.
Še dobro,da imam pri PCjih vse poštimano,k po moje bo kmalu tako,kot je bilo za časa covida,ko so smeti prodajali za dragi cvenk,k folk ni imal za mularijo nekih osnovnih PCjev za šolo in delo z doma....smo že malo pozabili,kako je bilo,k so bile npr. nekaj tako banalnega kot so spletne kamere razgrebljene itd...
Ne da te rinem v stroske samo...jaz nebi cakal še en dan...
Točno to.
Piz.. pa lih moj najljubsi proizvajalec RAMov in SSDjev🥺
In glih jaz bi moral zamenajt telefon 2026 🤣
Moj trenutni bo imel takrat 6 let,..baterija je slaba,..ekran ima znake burn-ina,..drugače pa šiba še vedno OK.
Sam to pomeni podražitev vseh naprav, nekaterih majn nekaterih več,.. GPS računalniki, ure, TV, Telefoni,..zadnja dva več
Avtomobilska industrija ima eno veliko rak rano, ki se zdaj končno kaže hudo navzven še posebej zadnje čase.
Njihovo ekstremno bolano nižanje stroškov in stiskanje podizvajalcev. Saj gre, samo vsi ti izvajalci potem počasi skozi čas najdejo pot do cilja preko slabših materialov, slabših strojev, nezadovoljnih zaposlenih, itd. In to potem vidimo v avtomobilih.
Saj ni samo v avto industriji tako, samo je pa ta v samem vrhu glede teh neumnosti.
Morate si zapomniti, da pri velikih podjetjih so stranke delničarji, ki čakajo samo rast delnice in dividende. Temu kar mi normalni ljudje rečemo stranka, je v resnici molzna krava. Ki pa enkrat tudi crkne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.