Skoči na vsebino

BOŽIČ IN N.LETO 2 0 2 2 🍾🎄

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Srečno in pozitivno** v novem letu želim vsem.

** kdor je v tem razumel nekaj drugega se mora oreng zamislit nad sabo. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je jereb napisal:

Srecno 2022. Bilo je neverjetno sproscujoce v Beogradu. Bratje se vedo kaj je to svoboda, veselje in socutje

Enako v Zagrebu 🙂

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zadnji apartma je v 6 nadstropju z bolanim razgledom. Avto je 60m stran v garaži, brez luči in štekdoze, preko križišča....   Kaj naj naredim? Ja, videl sem v kraju polnilnice, vendar so na mesti vedno obični avti parkirani, ker jih noben ne šljivi.   Aja, pa to je v Italiji ne na Hrvaškem.
    • Ja ja, 24 kur in izjava hrvatov. Zanimivo, da Alex verjame izjavam hrvatov... 
    • Se strinjam. Po dveh letih in pol sem s svojo cx-30 (2-litrski x-motor z ročnim menjalnikom in dvokolesnim pogonom) prevozil 37.000 km. V tem obdobju povprečna poraba na računalniku v avtu kaže 5,5 l, medtem ko izračun v Spritmonitorju na podlagi prevoženih kilometrov in natočenih količin goriva kaže 5,76 l. V Spritmonitorju je tudi podatek, da je povprečna poraba pri vožnji z zimskimi gumami 5,95 l, z letnimi gumami pa 5,67 l.   Večinoma se vozim po regionalnih cestah in avtocestah, nekaj je tudi mestne vožnje. V glavnem vozim po omejitvah ali malo čez. Trudim se voziti predvidljivo z dovolj varnostne razdalje in prilagajati hitrost glede na promet, tako da je avto čim dlje, kolikor je mogoče, v gibanju, ker se zelo veliko energije in goriva porabi, ko je treba speljati z mesta. Pospešujem tam, kjer je treba, v križiščih speljujem brez pretiranega pritiskanja na plin.
    • Z nekaj zadržki, vendar brez posebnih problemov sem danes uspel prečkati mejo z Belo krajino. Na sliki v ozadju je Tofova trta.
    • Kakšen šuko. Do parkplaca bi moral vleči ene 120m kabla čez ene 3 dvorišča. Prav gledal bi me.   Vsako leto počitnikujemo na Mljetu, in edini električen avto tam ki sem ga do sedaj opazil na otoku, je VW Up. Ima ga domačin v Polačah. Turisti vedo da Mljet ni električen raj.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.