Skoči na vsebino

Zuna !

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Happy Birthday ! ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse NAJ NAJ Zuna!! :rozico:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Sretan rodjendan!!! Eto, onaj "burnout" sinoc mozes shvatiti kao neplanirani spontani poklon hahahah :D

:mi pijemoo:

One day you are born,

The next big milestone

you discover go zoom-zoom

you can't get enough!

Napisano

dodajam svojo ?estitko!

Vse naj naj.... :rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Mogoče bi moral zamenjati mehanika, ne pa avto... 
    • Če pravilno razumem, naj Simona vprašam za tistile material, kot ga je Scream gor naštel s cenami in pa mehanično delo ter v nadaljevanju še poliranje luči ali ŠE KAJ dodatnega? P.S. 250€ za most se mi zdi noro ugodna cena, tistale cena od tvojega mehanika pa je res visoka (ali se ne znajde pri iskanju oz. nima interesa za iskanje ali pa je kaj drugega fora)
    • Torej, kopija mosta bi baje pri mojem mehaniku prišla 550 eur, amortizerji 160 eur, spodnji roki ??? eur, šraufi cca 100 eur, ... = cca 1000 eur za zadnji del avta.  Spredaj pa ni samo glava zgloba, ki ima veliko lufta, pač pa še "spodnje" roke al neki podobnega, ki baje pride ena 200 eur v kompletu, saj se ločenih ne da dobiti.   Torej skupaj je potegnil cca 1500 eur, potem je tu še delo in optika, kar bi naneslo proti 2000 eur. In ko sem ga vprašal, če je to vse kar lahko gre narobe, je rekel, da se lahko dodatno komplicira še pri neki drugih zadevah, npr pri enem šraufu, ki drži most in če ga je treba rezat, potem to pomeni, da je treba snet zadnje zice in rezat dno avta in tam čez potem reševati zadeve. Ni pogosto, lahko se pa zgodi in znajo nastat višji stroški.   PS: zadaj avta je res noro porjaveno vse, luknje v mostu in prerjaveni šraufi in zdelane puše (če sem si prav zapomnil) in bi bilo potrebno večino rezat in menjat za novo.   Na koncu je rekel, da mi popravila ne priporoča, ker bom na koncu pizdil nad stroški.   Mogoče bi bilo dobro spravit avto nekam, da še kdo drug oceni, ampak temu mehankarju res zaupam.   PS2: luči je potrebno spolirat, ker imajo slabo svetilnost    
    • Žena vozi mojo bivšo Mazdo 6 (2010), jaz pa sem do lani imel šihtno Škodo Superb, ko sem jo rabil s totalko in si potem julija kupil Mazdo 6 (2018). Naslednji tip avta, ki bi ga žena nekako imela, bi bil nekakšen cross suv in velikost ni najbolj pomembna. In ona še najbolj prisega na Mazdo ali pa kakšenga azijca in o evropejcih niti slišat noče.
    • Kaj vse vidiš na cesti...    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.