Ravenna je lepa, je pa dokaj 'flat'
Meni najljubsi del je drugace park Casentinesi z vsemi prelazi. Marsikdo ki gre z mano je presenecen kake ceste in prelaze najdes streljaj vzhodno od Bologne. Passo Muraglione velja za toskanski Stelvio
Jaz sem danes testiral moj 3.5kW agregat. No, 1x na mesec ga zalaufam za nekaj minut🫡.
Med žledom v Postojni je sodelavec z 2.2kW agregatom laufal celo hišo. Ogrevanje je imel na pelete. Vse mu je delovalo z malo logike....
Moje mnenjenje, da agregat naj je 1F, tudi , če je 3f sistem v hiši. Dovolj je cca 3kW moči. Je pa problem, če je 3f TČ.
Zadnje mesece kar priklapljam/pregledujem bat. hranilnike. Ampak za enkrat ne vidim računice🤔, razen da imaš 🤑 in da ne veš kam z njimi. Za nas v el.distribuciji pa itak z temi bat. vidimo samo nove probleme... otočno obratovanje....
Mislim, da ni razlike, ker je obračun po 15 min. blokih in nič več po zakupljeni/obračunski moči.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.