Skoči na vsebino

VT Racing supercharger

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Kar kar bodo imeli avtomehaniki zagotovljeno delo :D A ni bilo rečeno da menjalnik ne zdrži takega navora?

Popravljeno od TiEn

jajcadizlska.jpg

Napisano (urejeno)

Ne vem, a smo že prebirali to na tem forumu? :)

A ni AT menjalnik pri dizlu pa bencinarju enak?

Popravljeno od 50keda
Napisano

Sm milsu, da je bilo omenjeno na "skupinskem tuningu", za ročni menjaliku. Mogoče sem pa narobe prebral.

jajcadizlska.jpg

Napisano

sem že pred časom najdu tole zadevo. En na YT ma na 3ki že kako leto tole gor montiran pa se okol fura.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja, in, si moreš misliti, za tisto reč moraš imeti B kategorijo - kot da gre za pravi avto. In ne samo to, ti povem še nekaj bolj zabavnega: v prometni piše, da je limuzina! Še zdaj me popade smeh, ko se spomnim na to... In ne, to ni vic, res mu piše limuzina. Ko Mazda, ki je enega SUVa poredelila kot karavana...
    • Pošlji nam strukturo udeležencev v % glede na države od kje prihajajo ti udeleženci, da vidimo o čem se pogovarjamo..... svet, kultura in na splošno civilizacija je odšla iz normalnih okvirov delovanja, smo že ali pa se hitro bližamo stanju, ko so mi pred točno 20 leti nazaj razlagali v Moskvi.....(10% ljudi tam obvladuje 90% kapitala, srednje sloga ni, vsi ostali samo še reveži, ki imajo še za preživetje, naslednja stopnja klošarji....teh 10% pa ni da ni....)....p.s. si ne predstavljam kako v SLO nekod ki ima minimalno plačo preživi (z rednim delom težko), zato se pa ciganom, romom in albanosom ne da delati in na polno izkoriščajo državo  polne preživnine, subvencije pri vrtcu, šoli, delo na črno....na koncu pa so kralji....nekdo ki pa ima normalno službo pa za vrtec 500€ + in podobno je v šoli....
    • Veliko srečo imaš.... 👍
    • pokaži še končni rezultat 👍, to je pravi način da je mularija kaj nauči, ne pa da misli da € rastejo na drevesu, ki je visok 80cm  
    • Sem mnenja, da otroci ne morejo znati delati, če se jim ne dovoli, da bi delali. Kako bodo pa dobili izkušnje, če nikoli ne bodo nič delali. Sicer bi sam naredil hitreje in bolje, ampak tako se otroci ne bodo nič naučili.    In sem nabavil tri jeklene krtače, piksno temeljne barve, tri čopiče in razredčilo. Pokličem torej tri fante (16, 13 in 11 let) in jim razložim, da je tovorna prikolica (domača izdelava, letnik 1983, homologirana) že malo rejnata in naj jo skrtačijo in pobarvajo s temeljno.    Fantje se lotijo in kmalu slišim vitlo na garaži in skozi okno vidim fante, kako prevračajo prikolico, da bodo lažje delali. Kmalu pa eden od njih pride vprašat, če tudi povarijo al samo obrusijo in pobarvajo. Meni nič jasno, o čem govori in grem pogledat. Me je kar posedlo, ko sem videl...         In s tem sem jaz veselo prevažal po 500 kg tovora po svetu.    In še naprej bi ga, če ne bi dal otrokom, da se učijo brusit in barvat, ker ne bi vedel, kakšna je...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.