Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je samSimon napisal:

Jaz tudi. 😅 18-19

Me zanima kakšna so ta vodila na ponudbi, za tvoja drsna in koliko je to od celotne cene. A so samo zgoraj obešena, maš sanko na tleh, ali stensko vodilo zadaj? Sem tudi sam sprva mislu dat na hodniku ena  drsna ob obok, pa sem si premislil. Pa niti ne zaradi cene, sem pa takrat dobil ponudbo za nekih 900€ z montažo od mizarja. 160x230, pa vem, da so bla vodila draga...

Dobra abs vodila so bila pred 3leti malo čez 100€.

Napisano

Špar ima danes in JU3 v akciji po 20 centov energijske pijače 0,25L, če koga zanima nakup večje količne :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dober večer! Ima kdo morda v spominu kateri naftni trgovec ima ob petkih akcijo, da za ceno 95 oktanca dobiš 100 oktanca? Iščem po netu, pa ne najdem :( 

Napisano
pred 13 minutami je Z M A J napisal:

Dober večer! Ima kdo morda v spominu kateri naftni trgovec ima ob petkih akcijo, da za ceno 95 oktanca dobiš 100 oktanca? Iščem po netu, pa ne najdem :( 

VESELIPETKI.SI

Mol veseli petki?

Podpis.png

Napisano
Pravkar je g.Wankel napisal:

VESELIPETKI.SI

Mol veseli petki?

Zna bit tole ja, sicer sem bil prepričan, da je SHELL, ampak lahko da je MOL tisti radodarnež :) 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kdo pa še zavaruje pri Generaliju? Te so max fuknjeni.
    • Ne pretiravaj prjatu, kaj so ti pa rekli na kontaktnem centru? Če si prišel v Klik na računalniku z uporabniškim imenom in enkratnim geslom ter že naredil nalog je z uporabniškim imenom vse OK. Moraš pa taka plačila potrdit z dodatno avtentikacijo preko push sporočila na mobilcu.   Če pa si šel v Klik na mobilcu pa rabiš le tvoj PIN/fingerprint/face recognition in nobenge uporabniškega imena nikjer. Za plačilo potrebuješ ponovit prepoznavo. Za večja plačila pa sistem ustavi, ampak ko je plačilo že na banki. Sprosti ga oseba, ki te prej pokliče in preveri ali si res želel dat tako plačilo. Zakaj se preverja? Niti ne toliko zaradi zlorab, ampak zaradi napak. Ljudje nakazujejo dodatne nule in podobno, čeških napak je ogromno. Pri manjših zneskih pač jebat ga, pri večjih pa se splača pobarat ali je vse OK.
    • Parkiraj v moji garaži, mam plac 🫡
    • To je vedno tako, če je navor skos enak. To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom. Vsi od najmanjših EV-jev do recimo nabriteža kot je Cupra Born, dajejo filing na začetku, da bo kar asfalt ven vrgel pri pospeševanju. Tam nekje pri 120km/h pa pričakuješ enako dobiš pa "meh" filng. To je logično kadar je navor enak čez celo območje obratov. Če pa navor raste kot pri ICE pa je filing boljši pri višjih hitrostih.
    • Sej to se pa ve brez dvoma.. 175km/h. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.