Skoči na vsebino

Pizza

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Ha ha ha. 

Ko jaz pečem pico v krušni peči, mi jo ni treba obračat, ker je peč tako velika, da imam žerjavico okoli pice... 

 

Napisano
pred 5 urami je Shrek napisal:

Ha ha ha. 

Ko jaz pečem pico v krušni peči, mi jo ni treba obračat, ker je peč tako velika, da imam žerjavico okoli pice... 

 

Kdaj pridemo, da tole sprobamo.... 🤔🤗😉

  • Všeč 2
  • Ljubim 1
  • 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 7 minutami je Jaka32 napisal:

Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo?

 

 

Zena dela po temle receptu >>

MIDVAKUHAVA.SI

Najboljša domača pica 3.0 Pred kratkim sva se končno spokala s trebuhom za italijanskim kruhom in sva opravila kulinarično romanje do Neaplja – slikovite zibelke pice. Tam sva se vpisala na tečaj priprave in...

 

  • Všeč 3
  • Hvala 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

 

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Jaka32 napisal:

Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo?

Ta je čist OK, ki ga je @Jest prilimal.... 👌😉

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Jaka32 napisal:

Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo?

Poolish+dvojno fermentiranje, 70% hidracija. Jaz samo in izključno po tem receptu delam.
 

 

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Hvala 2

 

jajcadizlska.jpg

 

Napisano (urejeno)

Mi priporoci se kdo litozelezno ponev za stejke? 

Sprasujem zato, ker so sedaj v Lidlu po 12 eur, na spletu pa najdes tudi tako za 150 eur. Zelezo je zelezo? 

Popravljeno od Jaka32

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Ne morem, zato pa Škode gledam. 
    • Verjetno so za normalno temperaturo morja tud krive globalne podnebne spremembe. Ker ne glede kakšno je vreme vedno so zanj odgovorne podnebne spremembe.
    • Upam, da samo moč bremz merijo... 
    • V bistvu sem mislil na to kako vzameš ovinek. Jaz ga nikoli ne bližam na začetku, ampak šele v zadnji polovici ovinka. Recimo tak lep ovinek je priključek iz Brda  na AC proti primorki. Če vzameš bolj dirkaško linijo imaš na izhodu vsaj 10km/h višjo hitrost, kot pa če približaš robu prehitro in ne moreš s tako hitrostjo zaključit ovinek. Pa sploh ne govorim o divjanju. Enostavno je hitrost avtomatično višja na izhodu iz ovinka pa sploh nimaš občutka, da gre hitreje, kot pri liniji, kjer marsikdo misli, da je najhitrejša.   Kdor še ni probal tak način, naj poskusi dvakrat peljat isti ovinek na dva različna načina... prav presenečenje je kolk je lahko razlike. 
    • Boss, ti se mi res smiliš. Nikakor ne moreš preboleti 5 vratne limuzine. 😊 Stara simpatija nikoli ne zamre, pravijo.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

    • Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.