vzupan3 Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 Ali je mogoče kdo v lastni režiji zamenjal zaslon na dotik pri modelih od 2015 do 2019? 3 Citiraj
NevLado Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 Auuu, pa še deluje? Nalepi samo polovinil čez. Citiraj
vzupan3 Napisano 28. avgust, 2023 Avtor Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 2 minutes ago, NevLado said: Auuu, pa še deluje? Nalepi samo polovinil čez. Dela normalno, razpoka je od znotraj 😀 Moti me, ker se slabše vidi... Citiraj
Boss Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 Tole ne verjamem, da se bi dalo uredit brez menjave celotnega ekrana. Probi najt kako razbito. Naslednjič pa ne seksat v avtu, je preveč drage robe naokoli v kabini, da se splača. 4 1 Citiraj
vzupan3 Napisano 2. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2023 (urejeno) No, da napišem kako sem zadevo rešil. - najprej sem vprašal na uradni servis, kjer sem dobil oceno stroškov menjave na 2.200,00€, kar seveda ni prišlo v poštev. - zatem sem pogledal na AliExpress in našel možnost menjave stekla (celotna čelna plošča za 200,00€). Tukaj je potrebno biti pozoren ali imaš 50 ali 36 pinski konektor. Po mojem bi bila to čisto OK opcija, vendar sem se odločil za zadnjo rešitev: - nakup celotnega novega originalnega zaslona preko ebay.de, ki me je prišla 450,00€. Imel sem kar srečo, da sem tole našel na ebay-u po relativno ugodni ceni. Menjavo sem že opravil, stari zaslon pa sem iz firbca razstavil na prafaktorje in ugotovil naslednje: - sam zaslon ni počen, v resnici ni nič počeno ampak pride do procesa razslojitve dveh steklenih zaslonov, ki prekrivata LCD zaslon. Steklo, ki tvori površino občutljivo na dotik je sestavljeni iz dveh steklenih delov z vmesno lepilno komponento. In ta dva zaslona se razslojita (delaminacija), kar daje videz počenega zaslona. Kolikor sem bral to niti ni tako redek pojav, naj bi pa se pojavil zaradi pogostih temperaturnih fluktuacij. Popravljeno 2. oktober, 2023 od vzupan3 6 2 Citiraj
FuManchu Napisano 2. oktober, 2023 Prijavi Napisano 2. oktober, 2023 Za 2K€ dobiš drug avto in to brez ekrana😁 3 Citiraj
Jest Napisano 2. oktober, 2023 Prijavi Napisano 2. oktober, 2023 pred 9 minutami je FuManchu napisal: Za 2K€ dobiš drug avto in to brez ekrana😁 Za 4.2K€ pa z ekranom 😎🤪 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.