Moj stari telefon je dokončno odslužil svoje (po šestih letih je šla baterija) in sem si moral omislite na hitro novega. Kupil sem Honor magic 8pro. Zaenkrat zelo zadovoljen, slike so super , povečava še bolj, kar me pa najbolj navdušuje je zvok tega telefona. Res dober... In seveda zmogljiva baterija. Tudi cena je kar znosna za tako zmogljiv telefon. Upam,da bo zdržal tudi ta vsaj toliko kot stari.🤗
Danes, ko sem se peljal malo dlje po avtocesti, sem ugotovil, da je avto ful trd in da kar poskakuje na neravninah. Med vožnjo sem preveril, kolikšen je tlak v gumah in je bil spredaj 2.9 bar in zadaj 2.8 bar. Wtf? 🧐Vem, da sem jih nazadnje napumpal spredaj 2.6 bar in zadaj 2.5 bar
Se pravi, da se te gume ful segrejejo med vožnjo (veliko bolj, kot zimske Hankook). In ,če upoštevamo še to, da so te moje Conti premium contakt 7 XL varijanta (extra load) s tršimi boki, ni čudno, da se je čutilo vsako luknjico na cesti. Skratka, za te gume ne pride v poštev, da se pumpajo več, kot je priporočeno. Za nazaj sem napumpal spredaj 2.4 bar, zadaj 2,3 bar. In, ko so se segrele je bilo ravno prav - spredaj 2.6 in zadaj 2.5 bar.
Vožnja je tako neprimerno bolj udobna in gume so veliko tišje.
Za ostale gume z normalnimi bočnicami je mogoče v redu malo višji tlak ,za te nikakor. Vsaj meni ni všeč.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.