sportman333 Napisano 28. marec, 2024 Prijavi Napisano 28. marec, 2024 Prodam za 400€, ker ne smučam, če koga zanima, nakup mora pa biti v njihovi trgovini v Begunjah....veljaven do konca 24.....(ni pa možna menjava za kaj drugega, sicer bi to že sam naredil). Ob nakupu smuči nad 500€ se doplača razlika (če za manj, razlike ne vračajo). Če koga zanima zs. 3 Citiraj
NevLado Napisano 28. marec, 2024 Prijavi Napisano 28. marec, 2024 pred 2 urama je sportman333 napisal: Prodam za 400€, ker ne smučam, če koga zanima, nakup mora pa biti v njihovi trgovini v Begunjah....veljaven do konca 24.....(ni pa možna menjava za kaj drugega, sicer bi to že sam naredil). Ob nakupu smuči nad 500€ se doplača razlika (če za manj, razlike ne vračajo). Če koga zanima zs. Jaz bi zakril črtno kodo, za ziher, da ne bo komu potegnilo kode 3 2 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 28. marec, 2024 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2024 pred 3 urami je NevLado napisal: Jaz bi zakril črtno kodo, za ziher, da ne bo komu potegnilo kode hvala, ti si sigurno kak it security guy :)....ni take panike, ker imam še dopis kjer piše "ob prevzemu nagrade je potrebno pokazati osebni dokument...trgovina bo imela seznam nagrajencev", ker sem moral oddati tudi svojo DŠ, tako da v osnovi je bon vezan na moje ime, in s potencialnim kandidatom bi moral iti jaz v trgovino (imajo kar spisan dober protokol....). Malo sem razočaran nad odnosom, ker bi z veseljem kupil njihovov kolo in s tem takoj doplačal cca.300-500€, torej bi imeli več od mene, ampak se striktno držijo pravil.... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.