Mraušk Mčk Napisano 8. avgust Prijavi Napisano 8. avgust pred 22 urami je Jest napisal: Lymow One - Robotic Lawn Mower with Brain and Brawn WWW.LYMOW.COM Lymow One delivers hassle-free mowing without perimeter wires, using RTK-VSLAM for precise navigation and smart obstacle avoidance. Its tracked treads handle tough terrain, while the dual-blade mulching... V demonstracijskem videu kako kosi 45 naklona, se v ozadju vidijo stebri ograje ki so nagnjeni za ene 15 stopinj. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 8. avgust Prijavi Napisano 8. avgust Na Youtube-u je ene par posnetkov uporabnikov, ko kosijo strmine ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust Zgleda kar besno, to je neka nova zadeva očitno, glede na promo ceno? Sem že čekiral Husquarno enkrat, pa sem bil malo skeptičen, tista ima rez nekih 20cm, tole pa zgleda tank 👌 Citiraj
Jest Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust Ja… je novo… Kickstarter projekt… Kolikor vem, je trenutno edina, ki ima “taprave” nože in ne tistih malih žiletk… Sem gledal Lubo 2, pa zna v breg menda smo do 36 stopinj… tale gelte menda do 45. Pa še Luba se rada “zakoplje” s kolesi, če je tak teren. Sicer nisem nobene še videl v živo… Lubo 2 imajo na vikendu pro hčerinem partnerju… samo odkar jo imajo še nisem bil tam… Je pa tam pretežno ravninsko… z nekaj blagimi klančinami… Pri nas je pa pol parcele pod hišo kar konkreten breg… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.