Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Intervencijska vozila lahko gredo skozi rdečo, AMPAK samo, če jim drugi odstopijo prednost. Če boš šel ti pri zelenem semaforju skozi križišče in vate trešči rešilec na nujni vožnji, ki bo šel skozi rdečo, je kriv rešilec, pa čeprav na nujni vožnji.
    • Vožnja sama po sebi kar gre. Jaz sem hčerko v manjši avto prepričal na parkirišču. Ko je treba parkirati, se par cm pozna. In med npr. Mazdo 6 in Cliotom je par decimetrov razlike, ne samo par centimetrov...
    • Številka 112 je za reševalce in gasilce, obveščajo pa tudi civilno zaščito in pirotehnike. Razen reševalcev vsi trije spadajo pod Ministrstvo za obrambo. Tako da se z vsemi tremi srečujemo in pogovarjamo. Pa mi razložijo marsikaj...
    • - "S tabo bi se rad nekaj pomenil na tri oči." - "Na štiri si najbrž hotel reči." - "Ne, prav si slišal, ker boš moral na eno zamižati..."  
    • So mi razložili oznake vozil. Zdaj malo bolj razumem...   Ford: - Fix Or Repair Daily           - Fast Only Rolling Downhill           - First On Recall Day           - First On Road to Dump           - Fix Or Recycle Dilemma           - Fork Over Repair Dough           - Frequent Opinion: Really Disappointed Audi: - Another Ugly Deutsche Invention VW - Virtually Worthless Miata - My Intention: Always To Accelerate Mazda - Most Always Zipping Dangerously Along       Le zakaj ima Ford toliko primerov? 🤔
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.