Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Itak vemo, kako delujejo taki inšpektorji in kako lahko jih je "kupiti". Ni čudno, ga je rezultat njihovega "strokovnega" dela tak, kot je. To , kako se reši take stvari vedo vsi podjetniki, ki so imeli kake probleme z predpisi ali zakoni. Med t.i. tržnimi inšpektorji je tudi moj sošolec, ki je bil v srednji šoli največji farabuto ali po slovensko -največji nepridiprav.
-
Haha pa to je iz dneva v dan bolj komično. 😂 Logi, nategnu si jih, zdaj se pa še budalo delaš. Počilo pri Demokratih, člani odhajajo, Logar pa... WWW.ZURNAL24.SI V stranki Demokrati Anžeta Logarja v zadnjem obdobju prihaja do kadrovskih premikov. Kaj pravi predsednik stranke Anže Logar?
-
Ufff vam ga je inšpektor zarinil globoko. Tržni inšpektorat dal zeleno luč Lidlu za "lupljenje obiskovalcev" WWW.ZURNAL24.SI Tržni inšpektorat je v okviru nadzorov na parkiriščih pri prodajalnah Lidl Slovenija ugotovil, da so uporabnikom na voljo informacije o pogojih...
-
Ford-u moreš javit. Tudi polnilec CTEK ima ločeno nastavitev za AGMe. Jaz sem v Fordu pustil EFB. Ima pa i20n v motornem prostoru AGM.
-