Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poz.

Mene zanima če kdo v slo. popravlja racunalnik.Meni so rekli da je sel modem in da bo kostal okoli 2.800 evrov.Mene zanima če kgo ve za kaksnega mehanika ko to zadevo obvlada.Prosil bi ce kdo kej zna ali priporoča.hvala.poz.

Posted

Zakaj ne narocis novega? Original rabljen od istega avta (razbitega). Tako sem jaz pred leti naredil na ocetovi sestki, ko se je zaletel in ni bilo nobenih problemov. Uradni servis je samo racunalnik "uparil". 

Posted

To imaš pa res smolo, ker jih je res zelo malo, ki bi imeli težave z računalnikom. Kakorkoli, vem, da je zoprna situacija, ampak - brez naglice! Na servisih so nekajkrat rekli, da je kakšen avtomatski menjalnik treba zamenjat z novim, pa je na tem forumu mož, ki ga je "spravil k pameti" za 400€... 

Če je šel računalnik - v kakšnem stanju je avto? Je vozen?

Lahko ta računalnik kam dostaviš?

Je računalnik še v avtu in je treba cel avto z avtovleko selit?

Kje sploh je avto?

Je res računalnik napaka?

• Like 1
Posted (edited)

Imam 2 računalnika če boš rabil. Sam nism še slišov d bi crknu računalnik in use druge module.

Edited by miha20
  • Like 1

Če rabiš pomoč piši zs

Posted
dne 4. 11. 2024 ob 17:34 je igi napisal:

Poz.

Mene zanima če kdo v slo. popravlja racunalnik.Meni so rekli da je sel modem in da bo kostal okoli 2.800 evrov.Mene zanima če kgo ve za kaksnega mehanika ko to zadevo obvlada.Prosil bi ce kdo kej zna ali priporoča.hvala.poz.

Dajta se z Mihom organizirat, ker se mi zdi res škoda (predvsem tvojih cekinov in dobre volje), da bi menjal nekaj kar morda na koncu sploh ne predstavljalo težave.

• Like 3

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)