Skoči na vsebino

P: Volvo S80 AWD V8

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je jstdoma napisal:

Kot sem napisal v oglasu je cena po dogovoru.

Realno je pomoje nekje pol napisane.

Čeprav na mobile.de se prodajajo trije po ceni blizu 20.000€ kar je pa kar huda cena.

Jaz ko sedaj kar dobro poznam tak avto, bi za res brezhibnega dal tud 15.000 ali več, samo vem da pri tej starosti idealnega ni.

Screenshot_2025-06-15-16-13-49-802.jpg

Če mene vprašaš, za tak avto je zelo malo kupcev, in če se morda kakšen najde, ko vidi 12.000 €, oglasa niti ne prebere. Sam bi izpustil številko ali pa navedel realno.

Napisano

Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. 

Napisano
pred 1 uro je samSimon napisal:

Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. 

Te čisto razumem. Ampak za tak avto res ne morem dat realne cene, ker ne vem kakšna je 😐

Imam ga enajsto leto. In kolikor sem dal takrat zanj, je realno odslužil in je potem za na odpad. 

Ampak po drugi strani se pa z njim boljše pelješ kot z novim avtom za 30 - 40 tisoč.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.