Gregec5 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Pozdravljeni, imam problem pri sim kartici, oz. reži za kartico. Naj razložim ko ne uporabljam navigacije je vse ok ko pa začnem uporabljati navigacijo pa začne radio oz. ekranček sam od sebe preklapljat po nastavitvah od nastavitve zvoka do preklapljanja med funkcijami. Ali je možno da je ta reža za SD kartico v stiku ali kaj podobnega? Na servisu so sicer rekli da je potrebna menjava touch zaslona, ki pa je za moje pojme predraga oz. nepotrebna. Gre pa se za Mazdo cx5 2018 l. Za vse odgovore se lepo zahvaljujem in vas pozdravljam. Grega Citiraj
NevLado Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar pred 3 urami je Gregec5 napisal: Pozdravljeni, imam problem pri sim kartici, oz. reži za kartico. Naj razložim ko ne uporabljam navigacije je vse ok ko pa začnem uporabljati navigacijo pa začne radio oz. ekranček sam od sebe preklapljat po nastavitvah od nastavitve zvoka do preklapljanja med funkcijami. Ali je možno da je ta reža za SD kartico v stiku ali kaj podobnega? Na servisu so sicer rekli da je potrebna menjava touch zaslona, ki pa je za moje pojme predraga oz. nepotrebna. Gre pa se za Mazdo cx5 2018 l. Za vse odgovore se lepo zahvaljujem in vas pozdravljam. Grega menjaj kartico za navigacijo, če me spomin ne vara, je enkrat @Janez007 nekaj raziskoval o tej smeri? Citiraj
Janez007 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar pred 38 minutami je NevLado napisal: menjaj kartico za navigacijo, če me spomin ne vara, je enkrat @Janez007 nekaj raziskoval o tej smeri? Ja, zafrkavala je SD kartica. Na servisu sem si izboril novo, od takrat (2,5 let) je ok. Test: če dela brez vtaknjene kartice OK, potem je zelo verjetno kriva kartica. Še kakšno leto nazaj so bile nove na AliExpress po 50 € in so menda delale. 2 Citiraj
Bini Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Pred eno uro je Janez007 napisal: Ja, zafrkavala je SD kartica. Na servisu sem si izboril novo, od takrat (2,5 let) je ok. Test: če dela brez vtaknjene kartice OK, potem je zelo verjetno kriva kartica. Še kakšno leto nazaj so bile nove na AliExpress po 50 € in so menda delale. Res je, delajo. 👍😉 1 Citiraj
Gregec5 Napisano 1. februar Avtor Prijavi Napisano 1. februar Aha dobro bom probal kartico ven vzet da vidim kako in kaj lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.