Tilen5 Napisano 25. avgust, 2018 Prijavi Napisano 25. avgust, 2018 Niti S od Senne 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 26. avgust, 2018 Prijavi Napisano 26. avgust, 2018 Sem mislil da si bosta vodilna dva bli?je,.. ferrari tokrat prehiter. Dirka pa razen prvega kroga malo zaspana. A se je Halo izkazal? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 26. avgust, 2018 Prijavi Napisano 26. avgust, 2018 Sem mislil da si bosta vodilna dva bli?je,.. ferrari tokrat prehiter. Dirka pa razen prvega kroga malo zaspana. A se je Halo izkazal?Ja,je pokazalo popraskan Halo. Sicer pa, za Belgijo,precej dolgocasna dirka. No,vazno da je Seb zmagal ? Citiraj
Tilen5 Napisano 28. avgust, 2018 Prijavi Napisano 28. avgust, 2018 https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=tC6ZcYfH7FQNe bi se dobro godilu charlesu ?e ne bi bilo halo-ta Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 30. avgust, 2018 Prijavi Napisano 30. avgust, 2018 Gre slu?ajno kdo v monzo? Citiraj
FuManchu Napisano 30. avgust, 2018 Prijavi Napisano 30. avgust, 2018 Sem hotel iti. Vendar je ?al zmanjkalo dopusta. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Kako je Ericsson raztre??il dirkalnik https://www.formula1.com/en/video/2018/8/FP2__Ericsson_escapes_high-speed_roll.html Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
FuManchu Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Tri desetletja nazaj bi ga odnesli v ?rni vre?ki. Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Kot ka?e ju3 tam ne bo de?jo in se pri?akuje dvojno zmago Tarde?ih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Ta bi bila pa res ?e nadnaravna, da bi imel Hamilton ?e ?etrti vikend zapored sre?o z de?jem Citiraj
FuManchu Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Upam da zmaga Mercedes ali Red Bull. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Live weather from Italy :-) Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Bravo Ferrari. Lewis pa v jok pa na drevo... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Kimi Bravo Ferrari. Lewis pa v jok pa na drevo...Slikaj ga, da vidim kako pleza. Kimiju cestitke in morda cas za zmago po susnih letih. Telekom danes prvic zatemnil RTL, mamujimjebem! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Komentar danes legendaren; vettel: YEEES!!!mehanik: P2, P2!!!vettel: We'll speak after.... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Na bruhanje mi gre ta vettel res... 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Ma da ju3 Seb zmaga... se spomnim ko sem bil leta 2000 v Monzi in je Schumi zmagal... norisnica ? Forza Seb. Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Ma da ju3 Seb zmaga... se spomnim ko sem bil leta 2000 v Monzi in je Schumi zmagal... norisnica ? Forza Seb.Kolikor sem danes gledal kvalifikacije ima Kimmi mnogo ve? simpatizerjev oz. navija?ev kot Vettel. Torej, ?e mu dovolijo zmagati, bo ?e ve?ja takoimenovana nori?nica. Bo pa itak Hamilton prvak, tako da mu lahko pustijo zmagati po vseh su?nih letih brez uspeha. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Kolikor sem danes gledal kvalifikacije ima Kimmi mnogo ve? simpatizerjev oz. navija?ev kot Vettel. Torej, ?e mu dovolijo zmagati, bo ?e ve?ja takoimenovana nori?nica. Bo pa itak Hamilton prvak, tako da mu lahko pustijo zmagati po vseh su?nih letih brez uspeha. Ja,kimi je priljubjen... ne recem... edini stare ?ole, poleg alonsa... ampak, ker sem navijac ferrarija ze od sezone 1996 , v dobrem in slabem in se Seb bori za naslov je jasno za koga drzim pesti. Hamilton prvak? Pa ne letos. Saj ce se prav spomnim sva nekje pri zacetku sezone stavila za pijaco in kebab , kdo bo prvak? . To ?e velja? ? Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Stava seveda velja. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 2. september, 2018 Prijavi Napisano 2. september, 2018 Ne spomnim se leta, a je bilo to takrat ko sta vodila mclarna, pa je hakkinenu pred coultardom sel motor, v isti sapi pa schumi mimo? Bil tudi jaz in zanimanje je bilo tako, da smo iz sobote v nedeljo morali prespati na stopnicah parabolice da smo dobili prostor.Ob 03:00 je bilo kot da bo start....Ravno sem pogledal rezultate iz tega leta,hakkinen drugi,ralf tretji,coulthard odstop v krogu 0 (mislimda je bil start ponovljen). To je bila tista dirka,ko se je schumi po zmagah izena?il s Senno , ko je guma z dirkalnika mislimda Barrichella ubila varnostnika o stezi in tistega leta je schumi prvi? postal prvak s Ferrarijem. Se pa spomnim tistega odstopa Hakkienna v Monzi ja. Mislim da je bilo kako leto kasneje,vem kako se je zlomil v travi pred kamerami. Ko je ?e takratna ?ena rekla da ga takega ne pozna... Jebemu,?e 18let je od tega... Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2018 Prijavi Napisano 2. september, 2018 In karte preme?ane Naj Kimmi zmaga danes, privo??im kljub barvi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 2. september, 2018 Prijavi Napisano 2. september, 2018 Ali pa da Kimi knouckoutira lewisa... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.