Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Manj kot urca do pričetka prvih letošnjih F1 kvalifikacij.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

jst mam glih predavanja takrat,..bom kar oboje mel pržgano haha

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Qualy nekako tko kot se je pričakovalo,.. :)

Napisano

Na vzhodu nič posebej novega.

Napisano

Ne... bo pa dirka zanimiva ker masta FERRARI in AMR dober race pace,..merc mora žal to poštimat,.. pa še slab tire deg imajo

Napisano

Jah, rbr brutalen pace,..leclerc pa lock after lock

Napisano

@g.Wankel leclercve težave z zavorami na stran,.. ferrari kar piči na hard gumah

Napisano
pred 14 minutami je Tilen5 napisal:

@g.Wankel leclercve težave z zavorami na stran,.. ferrari kar piči na hard gumah

Ampak ne zadost :D 

Napisano

Pa sej to je že vedlo od testiranj,..rbr pač #1

Napisano

Bolj kot F1 dirka me je danes navdušil Tadej Pogačar, št. 1 svetovnega kolesarstva zadnjih treh let. Kapo dol mladeniču!

• Všeč 1
  • Ljubim 2

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Bogi merc tudi letos, tako kot sm rekel že na začetku,.. sicer jaz sem ga dal med top 3 😑

Popravljeno od Tilen5

Napisano

ferrari lepo lawfa down under

Napisano

Dimnikar izpadel že v Q2, to pa je dosežek, sicer ne ravno hitrega Merkla. :(

Pričakujete karkoli, razen še ene zmage Firstappna?

Napisano

Že več kot uro je od prečkanja ciljne črte, pa se še noben Ferrarista ni oglasil, kako to, pa menda ja niste prespali takšne zmage? 😃

Napisano

Čestitke za dvojno zmago!

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Vsake 15 let jim pa tud pripada zmaga🤣

2023 😅

Napisano
pred 33 minutami je Tilen5 napisal:

2023 😅

Verjetno so šli vsi ven drugi🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano

Pa na 2022 je tud kar pozabil 😛

Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je Tilen5 napisal:

Pa na 2022 je tud kar pozabil 😛

Štetje mu dela probleme :)

Popravljeno od g.Wankel

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Akumulator je že star 5 let, samo sem danes meril napetost, pa lepo drži 12.3 ob kontaktu in ob prižganem avtu 14.2 kar naj bi bilo ok.
    • Dobra zgodbica.    Vsi na forumu in tudi drugi, ki jih poznam, jamrajo, da je Nexem mehka pri bočnici in robe pobira.   Če hočeš met gume, ki dolgo držijo, ne jemlji športnih. Avto je imel serijsko Primacy 4, pa ima trenutno 80k km in 6 let. Gume še imajo 4mm, samo grejo vstran, ker so drsalnica in pokajo. Sam raje vidim športno gumo, ki se obrabi, kot pa gumo, ki povprečno drži in gre na koncu s profilom na odpad/Bolho.
    • Čisto enostavno rešiti. Pač ne pije se, ko greš za volan. Se čudno sliši, a tako je.
    • Evo , jaz sem tudi zamenjal z novimi Alpin7 (dot 3125 in celo made in germany)....sem se pogovarjal malo za letne v dimenziji 225/45R18 in mojster pravi Nexen nfera sport -> ima kdo na forumu ? (da je zelo dobra guma - price&performance in da so imeli do sedaj samo 1 reklamacijo, vse ostalo bp), sam z letnimi michelin ps4 nisem bil zadovoljen v smislu obrabe, saj so zdržale samo 3 letne sezone, kar se mi zdi malo ob normalni vožnji.....je pa razlagal, da imajo sedaj z iskanjem čim boljših ocen vsi proizvajalci - predvsem premium težave z hitro obrabo (predvsem robov zaradi mehkih bočnic), tako michelin, conti, goodyear....tako da.....no nekaj časa je še do marca 26 in novih letnih gum    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.