Z M A J Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Firstappen je res maček za volanom, tega mu ne moremo oporekati, kapo dol za še eno zmago. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. maj Prijavi Napisano 19. maj Ma kaksen menjalnik neki. Z bremzami majo problem od zacetka. In še vedno ne razumejo zakaj minimalna sprememba nastavitev povzroci taka nihanja na zavorah. V Imoli P1 odlicne zavore. Kvalifikacije katastrofa, dirka spet odlicna glede na startna mesta (z mal srece). A danes se vedno ne vedo zakaj nihanja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 19. maj Prijavi Napisano 19. maj Preberi si o ohišlju menjalnika na F1tehnical forumu, če te zanima. Citiraj
jures Napisano 19. maj Prijavi Napisano 19. maj Pred eno uro je Tilen5 napisal: Preberi si o ohišlju menjalnika na F1tehnical forumu, če te zanima. Ne berem forumov, poslusam izjave dirkacev 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj (urejeno) No pol ne komentiraj, da nekaj ni res, če nimaš pojma. Popravljeno 20. maj od Tilen5 1 Citiraj
etcho Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj (urejeno) dne 18. 5. 2025 ob 14:03 je Tilen5 napisal: ... z ohišjem menjalnika, ki se preveč upogiba ... Lahko daš kakšen link s to trditvijo? Da bi se ohišje menjalnika upogibalo (zvijalo), to bi pobralo zobnike znotraj. Popravljeno 20. maj od etcho Citiraj
Tilen5 Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj (urejeno) F1 Car Hardware & Development - F1technical.net WWW.F1TECHNICAL.NET Žal se ne spomnim na keteri strani je bilo o tem pisano. Je pa res, da o tem ekipa nočem da se bi razvedlo + to ni edina težava njihova(posledično majo težave z zadnjim vzmetenjem saj je homologirano skupaj z novim menjalnikom). p.s: Evo sem dal v "ChatGPT Plus" en prompt nej poišče infoamcije, ker jaz sem prelen. Posodobitve naj bi prišle šele na dirki Silverstone. Popravljeno 20. maj od Tilen5 Citiraj
jures Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj pred 9 urami je Tilen5 napisal: No pol ne komentiraj, da nekaj ni res, če nimaš pojma. Se prav jaz naj ne komentiram ker poslusam izjave, ti pa ne najdes linka kvazi foruma...ha ha ha ha Zvijanje menjalnika...svasta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Link: Ferrari in Cina ha toccato il fondo mentre l’enigma della SF-25 è stato svelato - AutoRacer.it AUTORACER.IT In Ferrari hanno analizzato e compreso i problemi della SF-25, ma non sono di facile risoluzione. Intanto sono programmati i primi sviluppi. Prihaja pa od Duchesse, kdor se spozna na F1, ve, da je on v ožjem krogu. Je pa tudi res, da je imel Hamilton neke probleme z zavorami, ampak s čim on nima probleme 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Pa še ena: Vanja redno objavlja na F1technical forumu. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj (urejeno) pred 19 minutami je jures napisal: Se prav jaz naj ne komentiram ker poslusam izjave, ti pa ne najdes linka kvazi foruma...ha ha ha ha Zvijanje menjalnika...svasta Se vidi da nimaš pojma za kak forum gre in od kej infromacije, raj poslušaš "izjave dirkačev" ker oni res 100% razkrijejo kaj je narobe(izdajo kje so težave z drikalnikom)in kje imajo njihovi dirkalniki prednost 😂🤣 Bo še Noris povedu kako hladijo pnevmatike in od kje jim prednosz pred konkurenti hahahah,.. ti pa tumac Drži se raje teme Superkište al kaj mate,..tam se mi zdi da celo maš neki pojma. Popravljeno 20. maj od Tilen5 1 Citiraj
jures Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj pred 7 minutami je g.Wankel napisal: Link: Ferrari in Cina ha toccato il fondo mentre l’enigma della SF-25 è stato svelato - AutoRacer.it AUTORACER.IT In Ferrari hanno analizzato e compreso i problemi della SF-25, ma non sono di facile risoluzione. Intanto sono programmati i primi sviluppi. Prihaja pa od Duchesse, kdor se spozna na F1, ve, da je on v ožjem krogu. Je pa tudi res, da je imel Hamilton neke probleme z zavorami, ampak s čim on nima probleme Ja to je star problem, vendar zvijanje menjalnika nima veze s problemom mehkelih materialov zadnjega dela in tezave na vzmetenju. Enostavno so falili kombinacijo in to majo zdaj homologiran in morjo zvet svtem Pravkar je Tilen5 napisal: Se vidi da nimaš pojma za kak forum gre in od kej infromacije, raj poslušaš "izjave dirkačev" ker res razkrijejo kaj je narobe(izdajo kje so težave z drikalnikom)in kje imajo njihovi dirkalniki prednost 😂🤣 Bo še noris povedu kako haldijo pnevmatike hahahah,.. ti pa tumac Drži se raje teme Superkište al kaj mate,..tam se mi zdi da celo maš neki pojma. Eh zato je sel ta forum v k ..lp tudi tebi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj pred 1 minuto je jures napisal: Eh zato je sel ta forum v k ..lp tudi tebi Boš zavihal spet nos kot leta nazaj pa zapustil forum? Se ga vidimo 1 Citiraj
jures Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Pravkar je Tilen5 napisal: Boš zavihal spet nos kot leta nazaj pa zapustil forum? Se ga vidimo Uživaš? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj @jures menjalnik in zadnje vzmetenje sta povezana, sej piše v člankih Citiraj
jures Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj pred 3 minutami je g.Wankel napisal: @jures menjalnik in zadnje vzmetenje sta povezana, sej piše v člankih Vem. Ne smem nadaljevat ni moja tema. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Ta vikend Španija. Kdo bo ta vikend probral nagrado za najslabšo strategijo? Monaco: Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 3 urami je etcho napisal: Jaz stavim na Ferrari. 😁 Ja, dobro, no, si pa dlakocepski! Se pravi, kdo bo ta vikend probral nagrado za najslabšo strategijo takoj za Ferrarijem? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 9 minutami je Slivka napisal: Ja, dobro, no, si pa dlakocepski! Se pravi, kdo bo ta vikend probral nagrado za najslabšo strategijo takoj za Ferrarijem? Kako če je mercedes prvi(že dolgo časa najslabše strategije)? Ferrari drugi,.. pol? Kak Alpine zna bit a ? Citiraj
Tilen5 Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Wtf delata Russel pa Max ? hahahah Drgač RBR se zakalkuliral s srategijo in ni mel druge opcije kot dat Max-a na hard gume Citiraj
g.Wankel Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij (urejeno) Spet te Verstappen fore Najprej Leclerca na ravnini, pol pa še zanalašč v Russella. Če to ni za črno zastavo. Popravljeno 1. junij od g.Wankel 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Drgač sem mislil da bo majn prehitevanj tukaj v Barceloni, pa jih je bilo res ogromo :o Citiraj
etcho Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Dramaaaa, kakšna dramaaaa, bi kričal Ališič. Redbull pa po stopinjah UAE. 😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Formula 1 se vrača na POP TV! | 24ur.com WWW.24UR.COM Pro Plus z veseljem sporoča, da je – skupaj z RTL Hrvaška kot delom skupine CME – pridobil ekskluzivne pravice za prenos vseh dirk... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.