Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Za tiste, ki stojijo ali se počasi premikajo v zastojih na avtocestah:
-
Ampak v drugo smer pa to ne gre. Mislim, ko moraš pa ti zavarovalnici plačat premijo, je treba pa takoj, se ne čaka dva meseca...
-
In koliko imajo po novem omejitev tovornjaki? Ko sem jaz delal izpit, je veljalo, da morajo tovorna vozila imeti omejevalec hitrosti pri 95 km/h, kar pomeni, da hitreje ne morejo iti. Zdaj pa berem, da se pri 110 km/h vrže na prehitevalni pas...
-
Alex 2 kombija z motorji, start sreda Mieming (Innsbruck) za Split. V sredo je bilo najhuje, Turski, Karavanke, pa se nesreca pri Krskem, sva sla na Graz....spala v Kungoti isti dan. 12 ur do Maribora za 400km.... Naslednji dan vceraj 2 uri na gruskovju ne zaradi meje ampak ceestnine za mejo vsak avto na rampo.... Z 18m kompozicijo ni moznosti stranskih cest Vceraj so meli frej, 9.6 imajo frej in se nekaj. Binkosti poceli. Imata oba prav ampak sta dve loceni pravili: 1. Omejitev je 130 2. Levi pas je prehitevalni in ne vozni Ce gres 130 po levem pa ne prehitevas si v prekrsku za razvrscanje Ce gres 150 po desnem si v hitrostnem Ce gres 150 po levem pa ne prehitevas pa v obeh... Jaz sem pa velikokrat v prekrsku ko grem 120 na desnem mimo teh na levi, ampak ne da bi prehiteval zgolj zato ker spijo tam pa je desni hitrejsi... Takle mamo ampak po domace ce si prehitel se umakni, ne glede na hitrost....
-
Sm kmet an s hribu doma, pa nism lih na tekočem s spremembami cestno prometnih predpisov. Koliko je po novem omejitev hitrosti na avtocesti? Da ne bom za brezveze vozil počasneje, kot se sme samo zato, ker nisem seznanjen s spremembam...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.