GregorC Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Živjo družba Se opravičujem, če sem sfalil pravo lokacijo za objavo Videoprodukcija Upsquare išče okrepitve za: 3D oblikovanje (3D animacije, animacije za film in TV), modeliranje, teksturiranje, senčenje, animacija 3D objektov/ likov, dokončno kreiranje videokompozicije (»compositing«). Iščemo osebo z: odličnim poznavanjem programov za 3D (3ds Max,Maya, Cinema 4D) in programov iz paketa Adobe Premiere, After Effects, Photoshop. znanjem angleškega jezika vozniškim dovoljenjem B kategorije Ponujamo: Zanimive in kreativne projekte, konkurenčno plačilo in možnost sodelovanja po vaši izbiri. Prijave zbiramo tukaj: https://upsquare.si/zaposlitev Lep dan! Gregor Citiraj
g.Wankel Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Sem poslal kolegu, ki se ukvarja s tem Tako da, hvala za objavo 😉 2 Citiraj
Freak Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Jaz tudi ne vidim težave, da se tukaj objavi oglas za delavno mesto. Mislim, da smo kar različnega foha tukaj gor. Če pa ne drugače, pa pozna kdo koga, ki se s tem ali onim ukvarja... 8 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.