Bolj logična razlaga tega,kar se sedaj dogaja na bližnjem vzhodu. Če koga zanima-odličen kanal in pravi poznavalec te regije...spremljam že kake tri leta.. zelo priporočam,ker je brez pristranskega "bullshit-a" MSMjev.
Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti?
Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko.
Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo