Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 po?to samo ?e berem, ve? ne odgovarjam povem vam, da bom ?la v avtosalon CELJE in to brez vas..... Citiraj
David Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 po?to samo ?e berem, ve? ne odgovarjampovem vam, da bom ?la v avtosalon CELJE in to brez vas..... ok..... Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 @Violet pa zakaj, ?e pa je bilo tako lepo na forumu ko si odgovarjala in dajala komentare, ne predaj se in ne vr?i pu?ke v koruzo in se ne skrivaj, postavi se pred dejstvi in se ne predaj in ne bodi takoj u?aljnea in tako trmasta!! Citiraj
mazda-mx3 Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Torej naj bi bil mazdin dogodek v soboto 8. aprila, ce sem prav razumel? hmmmm...BALA Moja se ne bo pripravljena...?mrtz... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Hmmm, mogo?e pa bi jaz tudi pri?el - ?e me bo ?ena pustila Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Tomi navijam zate.... ?e ho?e se lahko jaz dogovorim s senior ka?o..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Tomi navijam zate.... ?e ho?e se lahko jaz dogovorim s senior ka?o..... Ka?a junior in Ka?a senior ni ista pesem - ne vem no, kako bi se odrezal?!Raje ne bom tvegal in se bom sam pogajal!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Ej tomi po usem tem ?asu bi pa lahko ?e vedel da sem dober v tem.... tudi ?e je ka?a senior... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Ej tomi po usem tem ?asu bi pa lahko ?e vedel da sem dober v tem.... tudi ?e je ka?a senior... ma kaj mata vidva?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 ma kaj mata vidva?? Ne povem! Citiraj Papa, Tomi
makaveli Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Torej se vam zdi kul da bi se dobli? no lepo. kr potem bi se lahk tud ja smal dogovarju za kak lokal,da mamo mogo? kake popuste pr pija?i al pa kej podobnega. sej veste, itak se mormo nekje dobit, pa da je tud parkinga dost. skratka ?e ma kdo kake ideje... na plano z njimi. pa fajn bi blo,da bi se mal vedlo,kdo vse bi pri?u.hm? pa ofnemo novo temo,za prijave? Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Marko_mx-3 Napisano 20. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2006 Torej se vam zdi kul da bi se dobli? no lepo. kr potem bi se lahk tud ja smal dogovarju za kak lokal,da mamo mogo? kake popuste pr pija?i al pa kej podobnega. sej veste, itak se mormo nekje dobit, pa da je tud parkinga dost. skratka ?e ma kdo kake ideje... na plano z njimi.pa fajn bi blo,da bi se mal vedlo,kdo vse bi pri?u.hm? pa ofnemo novo temo,za prijave? Jaz sem za, plac nimam pojma kje bi bil v CE :ne vem: . Tam poznam samo Tu? center in Sejem Celje. Tako da go for it Citiraj
makaveli Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 bomo ?e na?l neki! ?e ne se pa z avtobusom prpelete iz Lj Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
David Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 bomo ?e na?l neki! ?e ne se pa z avtobusom prpelete iz Lj Dobra ta Citiraj Feel free....
poky Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 No tisti vikend sn fraj,tak da bi lahko se malo pripeljal v Celje! Povejte samo keri dan,pa ob kateri uri,pa da spet kero re?emo! EDIT:ugotovil da delam,tak da odpade,?al...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Kaj novega v Celju, kot ste nekateri opzail se bova midva z Symonom udele?ile slaloma ki bo v soboto v ?empetru. Tako da popoldne bova verjetno ?e kon?ala in se bova verjetno kaj tja zapeljala, lahko bi se pa tudi ostali kaj mimo zapeljali pa malo pri?li navijat. Citiraj
Guest BrainY Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 goooooooooo mazda?i mogo?e se nari?em (kot kaki bayern fan z kapo, majco, transparentom pa newem kaj ?e vse od mazde) Citiraj
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 He he BrainY,to bi pa rad vido!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Kai pol, dopoldan na slalom, popoldne pa na sejem??? a velja za vse isto? bi blo res lepo, ce bi se uspeli dobit skupaj, aneda? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Guest BrainY Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 bi blo res lepo, ce bi se uspeli dobit skupaj, aneda? WORD! Vpra?anje samo ?e kdaj in kje? pa kolko bi nas blo? > upam da ne pride kaj vmes Lepo podavljeni Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2006 Prijavi Napisano 1. april, 2006 V?eraj sva se z Mazdo-mx3 pogovarjala in se zmenila da greva v soboto 8. na sejem v celje.Bo ?el ?e kdo, da se zmenimo in gremo skupaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2006 Nekaj je bilo govora da bi se tam dobili smao zdej pa ni ni? ve? sli?ati :ne vem: Citiraj
David Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 ?E ne bo nobenih dodatnih taskov pri?lo vmes sem zdraven..... luka in bo?tjan..... JA!!! Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 jaz bi tud lahko sel (najbrz) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 2. april, 2006 Prijavi Napisano 2. april, 2006 Jaz bi tud ?el in bi vse skupaj skombiniral za avtoslalomom (od gostilne do gostilne )... ne, ne, resno ne vem a bi ?el takoj zjutraj na sejem pa pol pofirbcat tekmovalne vo?nje al bi ?el popoldne na sejem ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.