Z M A J Napisano 19. september, 2025 Prijavi Napisano 19. september, 2025 Na podlagi današnje dokončne ugotovitve, prodam letno vinjeto za osebno vozilo, ker je zadeva totalno NEUPORABNA. Ob 14.15 uri sem se v BTC LJ odpravil v smeri proti Štajerski in do izvoza Domžale porabil neverjetne pol ure, za teh par km, pa to je grozljivka, pa tistih razširitvenih del še niso UREZAL, kaj bo šele takrat. Kakorkoli, očitno te vinjete ne bom več rabil, saj je povprečna hitrost nižja kot če grem s kolesom. Šifra oglasa; MAMUJIMJEBM! 1 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
samSimon Napisano 19. september, 2025 Prijavi Napisano 19. september, 2025 Sam boš mogu dat še tablce zraven 😄 1 1 Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2025 Prijavi Napisano 19. september, 2025 pred 1 uro je Z M A J napisal: Na podlagi današnje dokončne ugotovitve, prodam letno vinjeto za osebno vozilo, ker je zadeva totalno NEUPORABNA. Ob 14.15 uri sem se v BTC LJ odpravil v smeri proti Štajerski in do izvoza Domžale porabil neverjetne pol ure, za teh par km, pa to je grozljivka, pa tistih razširitvenih del še niso UREZAL, kaj bo šele takrat. Kakorkoli, očitno te vinjete ne bom več rabil, saj je povprečna hitrost nižja kot če grem s kolesom. Šifra oglasa; MAMUJIMJEBM! Se pridružujem tvoji šifri. Prej sem štartal iz KP ob 15 uri, zdaj sem prispel V Lj. Ta naša vinjeta je najdražje parkiranje v Evropi. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2025 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2025 pred 12 minutami je Alex napisal: Se pridružujem tvoji šifri. Prej sem štartal iz KP ob 15 uri, zdaj sem prispel V Lj. Ta naša vinjeta je najdražje parkiranje v Evropi. In to katerikoli del dneva, pa zdaj se ne morejo več izgovarjati, da je gneča zaradi dopustnikov, ker to se bo počas nehal oz. se je že 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.