Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ti pa danes samo kolne? al kaj? :hudicek::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zakaj je dal pol ime r32 jao, r32 pomeni da ima 3200cm prostornine :) in 251 konjev :) ker za tak denar se ga kupi takoj. Zadnjega ki vem da se je prodaju, lansko leto. Je bil prodan za 11000? :vskalo:

Napisano

Zakaj je dal pol ime r32 jao, r32 pomeni da ima 3200cm prostornine :) in 251 konjev :) ker za tak denar se ga kupi takoj. Zadnjega ki vem da se je prodaju, lansko leto. Je bil prodan za 11000? :vskalo:

Ma nevem ce to prodajas pac das slike gor prave ne krneki iz neta:D

Joza: neki je treba delat :D

edit:

ma ?e lej tole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5771474&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5719214&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5304144&show=1

kaj ?em z rde?o delat... ?e bi jo dobu za 4000e da bi si jo ?pricnil ajde, tako pa... :D

Napisano

Mene pa tuki ?udijo park senzorji :unsure:

Druga?e pa zgleda zelo vredu.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

recimo, da nima originalnega volana in splon ni airbaga...pomeni, da je lahko bla zaletena?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

?rna MPS-ka zginla iz avtoneta :unsure:

V?eraj sem jo sre?al na ?martinski. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?rna MPS-ka zginla iz avtoneta :unsure:

obupal ali potekel oglas :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?e jo je Ajvar vidu lahko da je bila prodana...hmmm.

Ajvar ma ?e njegovo haubo :hudicek: (tok o tem nikoli karambolirana)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

havba iz 3-jke na 6-ko? :blink:

ammm jaz o ?rni mps 6 ki je tudiu ni ve? na avto netu

Napisano

3ko ja...samo zgleda da je razprodaja teh mps-k :) nobenih nikjer...razen tiste rde?e z navito ceno s simboli?no sliko.

Napisano

pa res sploh nism opazu. :P

te mi je ?e vedn mal ?al da jih nism dol potrgu prej.

tista tadruga je pa hudo lepo skup nareta, a je to serijsko usnje notr? zgleda ?e..

pa volan ma tiste ?portne rukerje :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• preveri tu, dokaj omejen seznam     drugač pa probej za foro vseen se prijavit, mogoče sprejmejo @sportman333
    • A za Michelin velja nakup kjerkoli ali pri njihovih uradnih prodajalcih? Oz. Vidim da si odgovoril v naslednjem poste-u👍....
    • Mogoče se pa pozna, da ima tvoja malo kilometrov? 🤗
    • Spet nekaj za domače in profesionalne "štromarje".   K je v prejšnjem prispevku naneslo na orodja za snemanje izolacije z kablov in žic...in k malo brskam...in k veliko kupujem pri Shoppsteru...in najdem tole...   https://www.shoppster.si/p/0713106   OK,z kodo za popust za 26,95€   In tole    https://www.shoppster.si/p/0712700   Da ne bo kdo rekel,da imam kaj proti Unioru...res pa je,da se jim ne izplača izdelovati čisto vsega. Prve klešče v linku izdeluje Veicon,drugi snemalec izolacijskih plaščev kablov pa Jokari. Prvega sem že hvalil-res top👍...tukaj tudi zelo zanimiv video primerjave z konkurenti.   Jaz sem mojo kupil tukaj...21,52€ https://www.amazon.de/WEICON-automatische-Abisolierzange-Abisolierer-selbsteinstellend/dp/B001NUMVHQ?pd_rd_w=7iLsL&content-id=amzn1.sym.e43449ad-4bb7-4aee-a0fd-e15d81a9f8db%3Aamzn1.symc.30e3dbb4-8dd8-4bad-b7a1-a45bcdbc49b8&pf_rd_p=e43449ad-4bb7-4aee-a0fd-e15d81a9f8db&pf_rd_r=0FEH148X8D6FGBJJWH93&pd_rd_wg=EP0Rk&pd_rd_r=2698cb3e-1e80-4e04-960a-f05e401bd39c&pd_rd_i=B001NUMVHQ&th=1   Za tiste,ki bi pa radi privarčevali še kak €,jim snemljivi omejilnik ni tako važen,in ne potrebujejo zaporo za zaprti položaj klešč,pa lahko priporočam malce "oguljeno" a drugače identično verzijo No.5 Classic. za 16,4€😃👍   https://www.amazon.de/WEICON-TOOLS-Classic-Abisolierzange-Seitenschneider/dp/B087DLW2W7?pd_rd_w=7iLsL&content-id=amzn1.sym.e43449ad-4bb7-4aee-a0fd-e15d81a9f8db%3Aamzn1.symc.30e3dbb4-8dd8-4bad-b7a1-a45bcdbc49b8&pf_rd_p=e43449ad-4bb7-4aee-a0fd-e15d81a9f8db&pf_rd_r=0FEH148X8D6FGBJJWH93&pd_rd_wg=EP0Rk&pd_rd_r=2698cb3e-1e80-4e04-960a-f05e401bd39c&pd_rd_i=B087DLW2W7&th=1   Orodje za snemanje plaščev z kablov Jokari No. 28H pa tudi moram zeloooo pohvaliti-res neverjetno orodje za cvenk👍 Marsikdo od profesionalnih električarjev pa ne ve,da ima to orodje v ročaju rezervni nož (z oplato iz titanovega nitrida)...enkrat,ko uporabiš,ne moreš več brez😅...zelo me je presenetil vgrajen nož in rezalni kavelj-po dolgih letih redne uporabe sta še zmeraj neskrhana in ostra-res neverjetno😲 Mojega sem pred cca. dobrimi 20 leti kupil v Bauhausu...danes to dobiš-glej link zgoraj-Unior verzija...ali pa original Jokari za 9,59€😲😍👍 tukaj JOKARI Kabelmesser Standard Nr. 28H zum Abisolieren von runden Leitungen (z.B.NYM/NYY) 8 bis 28mm Ø, mit Hakenklinge, Art.Nr.10282. : Jokari: Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - JOKARI Kabelmesser Standard Nr. 28H zum Abisolieren von runden Leitungen (z.B.NYM/NYY) 8 bis...     Pa dajmo še eno priročno in neverjetno praktično orodje...paše tudi k elektriki-tako za cevi kablov kot ostale plastične cevi...npr. za odtoke itd...do fi-50 Tudi moram zeloooo pohvaliti...na prvi pogled ne izgleda in "drago",a je res "bomba"😄👍...neverjetno robusten in priročen...mogoče mu manjka le kaka večja zaponka,da ga zatakneš za žep ali pas,ker ni ravno "tanek"...je za v žep le,če imaš večje žepe na telovniku ipd...ni "poceni"...sem se težko odločil za nakup,a me je pozitivno presenetil-absolutno vreden cvenka! Tudi vsebuje rezervna rezila-2x👍...ima pa praktično zaporo,da se ne odpre,in da se pomotoma ne porežeš,ko brskaš po žepu...   Rezalnik za plastičnih cevi in tesnilnih rokavov BiX KNIPEX - Žabjek d.o.o. WWW.ORODJE-ZABJEK.SI - praktično orodje za vodovodarje in električarje: Hitro in učinkovito razreže plastične cevi in tesnilne rokave - pameten rezalnik cevi: reže...     Dost "klobase"...evo slike😉
    • Ja, saj piše pri Mišelinkah, da so DOT 4824! Kar pomeni,da so izdelane 48 teden in leta 24. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.