Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prodaja se legendarni Crx, ki ga je ?e posebej dobro spoznal ?mego. :D Med drugim omenja menjavo za Mx5 1.serije;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=818634...20beri%20opombe

hehe, a misli? da bi hotu menjat za F-ko? :P

tut, ?e bi I'll say Objavljena slika

Napisano

Sprednji odbija?, feltne, ?arki antenca, zadnje lu?i, kompletna notranjost, kljuke...

Objavljena slika

Sam ?e karbon folija manjka, pa par nalepk, pa bo ?e kk?nga Lamborghinija dol po?u :jezicek:

Napisano

?e bi biu k?n drug avto bi res mal mejil na ri?olino styling, tko je pa pa? honda kot honda :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Sprednji odbija?, feltne, ?arki antenca, zadnje lu?i, kompletna notranjost, kljuke...

Objavljena slika

Sam ?e karbon folija manjka, pa par nalepk, pa bo ?e kk?nga Lamborghinija dol po?u :jezicek:

kaj pol pravs da je moj tut rizota?

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano
Napisano

Nisem ravno ljubitelj Fordilakov, ampak tole je pa posko?na ?vau in precej sodobnega letnika za ugodno ceno;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=832793...nium.SLO.1.LAST

Sicer avta na poznam, sem pa ?e bil pri temu prodajalcub pred leti ko je kolega tam avto kupil, in nisem imel nobenih pripomb....vse je ?timalo kot je bilo opisano, pa ?e se ne motim ima vse oz. ogromno SLO avtov, tako da se da konec koncev vse preveriti.

Napisano

Pri mas doma smo se ze dobro spekli, enkrat Mondeo, Nikoli vec Mondeo.

Ziher ste imeli MK3 TDCI :) Jaz sem se 3-jke tudi izognil z nakupom Mazde 6, ampak naslednji bo pa spet Mondeo. Servisi in deli so tak poceni, ko da bi pri Pelkotu imel poobla??ene servise.

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=798926...T%20Avt.%20AW...

No sem se je uskrila tale mazdojka, vem da smo jo pred nekaj ?asa tudi v tej temi opazili, seveda brez okvare menjalnika.

No samo, ?e ?lovek dobro bere na koncu oglasa, ti ni ve? jasno ali ima menjalnik ali ga nima, ker enkrat govori, da je karamboliran in v okvari, drugi? pa da je v dobrem stanju.

AVTOMATSKI MENJALNIK V OKVARI-DEMONTIRAN Prodamo celega ali po delih. Mo?na menjava za druga vozila. Vozilo ima maximalno opremo,je v dobrem stanju in je nepo?kodovan. ZA CENO IN DODATNE INFO.POKLI?ITE NA TEL. 031 677 707.

Napisano

No samo, ?e ?lovek dobro bere na koncu oglasa, ti ni ve? jasno ali ima menjalnik ali ga nima, ker enkrat govori, da je karamboliran in v okvari, drugi? pa da je v dobrem stanju.

AVTOMATSKI MENJALNIK V OKVARI-DEMONTIRAN Prodamo celega ali po delih. Mo?na menjava za druga vozila. Vozilo ima maximalno opremo,je v dobrem stanju in je nepo?kodovan. ZA CENO IN DODATNE INFO.POKLI?ITE NA TEL. 031 677 707.

Verjetno misli karoserijsko ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.