Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tudi meni ni čisto jasno, ampak ga dobim zraven v setu in AI pravi Yes, you absolutely can put a split spacebar on a Wooting Two HE ANSI keyboard, especially if it's the newer v2 model or you use the correct keycaps; the standard left/right Shift keycaps from most ANSI sets fit the split spacebar spots, and Wooting offers their own keycaps with split options Naprej pa niti nisem raziskoval. Iskreno ga ne rabim, samo firbec me matra, če je že glih zraven. Mogoče lahko stabilizator zamenjam s stikalom nekak. Nisem gledal kako ima PCB narejen. Bomo vidli kako so si zamislili
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
A tole je fotka iz bližnje prihodnosti ko bo folk čakal na prosto mesto na polnilnicah? -
Katerim tem? Današnjim? Nič drugače, če si njih mislil...
-
Kako boš pa testiral split space bar če ma en swič pod space? (Razn če ti bo space druga tipka pa daš split space na alte) Neke ansi so res mele visok enter ja ampak je le nadomestil tisti prostor kjer je tipka za Ž na ansi tipkovnici. Itak iso enter ne gre na ansi gor. Jaz sem si zložil sam custom ISO tipkovnico, pa sem zadnjičal gledal je bore malo ponudbe za barebone, večinom kar ansi prakticirajo.
-