BokiAT Napisano 24. december, 2025 Prijavi Napisano 24. december, 2025 (urejeno) Pozdravljeni. Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan Popravljeno 24. december, 2025 od BokiAT 2 Citiraj
Janez007 Napisano 24. december, 2025 Prijavi Napisano 24. december, 2025 (urejeno) Na forumu je kar nekaj navdušenih lastnikov X186 motorja. Zadnjič sem imel debato s človekom, ki je kar nekaj let delal na Mazdinem servisu, tudi on "nima težav" glede X186. Pripenjam izsek debate ... Popravljeno 24. december, 2025 od Janez007 2 1 Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2025 Prijavi Napisano 25. december, 2025 pred 21 urami je BokiAT napisal: Pozdravljeni. Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan Odlična izbira. Avto je raketa. 👍 2 Citiraj
Bini Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 dne 24. 12. 2025 ob 20:21 je BokiAT napisal: Pozdravljeni. Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan Jaz imam komaj 40kkm a sem zadovoljen od prvega dne.... Ps, pri 60kkm moraš menjat svečke na motorju, če niso že bile menjane! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.