primozeto Napisano sobota ob 11:57 Prijavi Napisano sobota ob 11:57 Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . Citiraj
Shrek Napisano sobota ob 15:02 Prijavi Napisano sobota ob 15:02 Vprašanje je, od kod zrak v sistemu? Ali se pedal vedno poseda? Lahko se je samo prvič, ko so ploščice prišle do diska. Ob menjavi ploščic ne more priti zrak v sistem... 2 Citiraj
Brane Napisano sobota ob 15:58 Prijavi Napisano sobota ob 15:58 Predkratkim je bil Ford focus 30000km,avto praktično nov -z nizko zavorno pedalo in je bil zrak v sistemu.Kako je prišlo do tega se ne ve. 2 Citiraj
primozeto Napisano sobota ob 16:23 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 16:23 Sm probal se peljat kaksen km,..in zmeraj v prvo je zavora mehka skor do konca,..potem vec x ko stisnes bol prime.Prime pa skor na kocnu.Sm pogledal olje in je na max . Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 19:32 Prijavi Napisano sobota ob 19:32 A se je mehanizem ročne zavore spravil na mesto? Ker če se ni, ti lahko odmika ploščice bolj kot je potrebno, pa moraš večkrat pumpat... Ne sprašuj mene, kako se to preveri na trojki z električno ročno, ker jaz vem samo, kako se to uredi na B-seriji. Samo tam je boben in nastavljaš z izvijačem na vsakem kolesu posebej. Ampak simptomi so pa podobni... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Brane Napisano nedelja ob 07:03 Prijavi Napisano nedelja ob 07:03 Možno da so ti vodlia zaribana Citiraj
Brane Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Bi rekli pod Jugoslavijo UZELA GA MAGLA. Citiraj
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Upam samo, da ni preblizu prepada ugotovil, da mora zavoro parkrat napumpat, preden prime... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
primozeto Napisano pred 4 urami Avtor Prijavi Napisano pred 4 urami Ni ga uzela megla ne casa ni . Zavora prime skoraj na koncu nekje na 30% pedala . Ce na mestu v prvo pumpam gre skor do konca pedal not,..nato pa postane trdo po 2x pumpanja zavor. Sm probal tudi vklopit nazaj servisni nacin rocne in potem da se zategne nazaj avtomattsko.Naceloma rocno ce stisnem in speljem ne popusti zavora. Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 23 minutami je primozeto napisal: Ni ga uzela megla ne casa ni . Zavora prime skoraj na koncu nekje na 30% pedala . Ce na mestu v prvo pumpam gre skor do konca pedal not,..nato pa postane trdo po 2x pumpanja zavor. Sm probal tudi vklopit nazaj servisni nacin rocne in potem da se zategne nazaj avtomattsko.Naceloma rocno ce stisnem in speljem ne popusti zavora. To ni ok A ste probal spumpat na zadnji desni strani, če je kaj lufta notr v sistemu? Citiraj
Brane Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Ročno daj v servisni način,zavorne cilindre dol, vrni batek nazaj, zavorni cilnder gor in preden daš iz servisnega načina pritisni parkrat zavorni pedal . Citiraj
primozeto Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je NevLado napisal: To ni ok A ste probal spumpat na zadnji desni strani, če je kaj lufta notr v sistemu? Ce nisi pripet in imas rocno,pri speljavanju rocna ne popusti.Vsaj tako je pri meni ze od zmeraj. 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 33 minutami Prijavi Napisano pred 33 minutami pred 3 urami je NevLado napisal: To ni ok A ste probal spumpat na zadnji desni strani, če je kaj lufta notr v sistemu? Daj mi razloži, kak pride zrak v sistem, če menjaš ploščice? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.