m3000 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Živjo, imam CX5 , 2018 , dizel , 2.2. , 135 kw, AWD. Top avto! Imam pa težavo, da mi občasno na armaturki prikaže napaki (včasih samo eno): - Driver Attention Alert Malfunction - Smart City Brake Support Reverse Malfunction Če ob pojavu te napake, prestavim v vzvratno prestavo, potem ne delajo senzorji parkiranja (zaznavanje razdalje). Sem ga izklopil iz akumulatorja (reset ECU) pa ne pomaga. Ali moram iti na kakšen poseben Mazda servis? Ali pa se lahko s tem ukvarja avtoelektričar? V bistvu bi rad predlog komu naj grem (lahko tudi v ZS). Najraje Ljubljana in okolica (lahko pa tudi kje drugje v Sloveniji, če ne bi dolgo trajalo). Lp Popravljeno pred 2 urama od m3000 Citiraj
NevLado Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je m3000 napisal: Živjo, imam CX5 , 2018 , dizel , 2.2. , 135 kw, AWD. Top avto! Imam pa težavo, da mi občasno na armaturki prikaže napaki (včasih samo eno): - Driver Attention Alert Malfunction - Smart City Brake Support Reverse Malfunction Če ob pojavu te napake, prestavim v vzvratno prestavo, potem ne delajo senzorji parkiranja (zaznavanje razdalje). Sem ga izklopil iz akumulatorja (reset ECU) pa ne pomaga. Ali moram iti na kakšen poseben Mazda servis? Ali pa se lahko s tem ukvarja avtoelektričar? V bistvu bi rad predlog komu naj grem (lahko tudi v ZS). Najraje Ljubljana in okolica (lahko pa tudi kje drugje v Sloveniji, če ne bi dolgo trajalo). Lp si že menjal aku? drugače lahko ta problem nakazuje tudi neke probleme z egrjem kokr se spomnim, čeprav ni povsem logično, nekdo je na forumu že pisal o temu za mazdo6 Citiraj
m3000 Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro 2023 ali 2024 sem dal novi aku Varta. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.