... ta je pa dobra , za crknit 😀... vse je imel že v nulo splanirano 3 leta nazaj, ko je v igro lansiral Logarja, pa zamenjal vodstvo NSi in dodal še 2 stranki pod pragom, pa se zmenil s Stevanovičem. A mislite, da si je govor ob izvolitvi Stevanovič napisal v 5-ih minutah?
Desni Orban je pokazal kako uničiš državo pod odstvom desnice s tajkunizacijo. Pred njegovim vodstvom je bila Madžarska 4. na lestvici tranzicijskih držav. In ko je Janšev najboljši prjatu prevzel vajeti je Madžarska strmoglavila na 9. mesto v BDP-ju med tranzicijskimi in se komaj še drži pred Romunijo in Bolgarijo. Ja desne avtokratske vlade so živ hudič in mi smo tik pred tako v Sloveniji.
In jaz sem zadovoljen, da odrežemo tole popkovino Jajo-Orban pa da se slučajno ne bi zgodil madžarski scenarij z ustavno večino, ki si prilagodi volilni sistem, kar bi jajo strašno rad ponovil tudi pri nas. Kdor ne ve kako to zgleda naj si malo pogugla. Je zanimivo in skrajno alarmantno.
Ima priložnost in naj vrne Madžarsko na pot demokracije začenši s spremembo volilne zakonodaje.
Sej te razumem... hvala bogu, da je svoboda in da ni pritiska na to, da mora vsak sam začet razmišljat, ampak da to lahko prepusti nekomu drugemu.
Aja pa ne vem kaj maš od tega da še ti ponavljaš laži... Nazadnje smo trojko skoraj fasali pod vodstvom tvojega idola v letu 2012. Še dobro, da je šivilja prevzela in nas rešila trojke. Aja ne veš kako zgleda, ko te trojka dobi v kremplje... poglej si Grčijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.