BHawk
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Če se dobro spomnim je bilo v tistem obdobju tudi veliko politično motivirane provokacije, iz ene in druge strani, norcev iz ene in druge strani. Jaz bi ljudi namesto na leve in desne ljudi ločil na normalne in škodljive.
-
To je možno le, če bo nekdo izdal svojo volilno bazo, ki jo je najprej prepričal, da z JJ ne bo sodeloval. To je ta, ki je bil v konfliktu in polivan s solzivcem svoje čase. Če bo zasledoval samo osebni interes in je stranko ustanovil zgolj zaradi lastne koristi potem ja, Virant je bil vajenec za tak saltomortale. Bo p ažvižgal le en mandat pa še tega verjetno ne celega, ker kdor koli gre v španovijo z SDS je na naslednjih volitvah pač politični mrtvak. Pa da vidimo kaj se bo zgodilo... Tokrat desnica rabi Pucka.
-
Ampak zakaj, vedno, ko je taka debata se ven vlečejo stvari izpred 80 let in več. A dejansko nekateri še vedno mislite, da je to povezano s tem časom. A resno levica s programom temelji na dražgoški bitki. Jaz osebno tudi ne verjamem, da bi današnja desnica bazirala na kolaboraciji in domobranskih rabotah. Ne vem pa zakaj konstantno se ven vlečejo stvari iz neke pretekle zgodovine, ne pa da pogledamo tiste, ki so se zgodile nedolgo nazaj in prekleto močno vplivajo na trenutno življenje in seveda na prihodnost. To je zame največji problem, ker na desnici vse pogosto ne želite živeti v sedanjosti, ampak bi radi obujali spomine in se šli neke pričevalce za dogodke, kjer pač ni nihče od protagonistov sploh še živ. Levica in desnica je zgolj način kaj ti je v življenju bližje ali si bolj odprtosvetski ali bolj konzervativen pa ne bom govoril kaj je boljše, ker in eno in drugo ima pluse in minuse... 100% pa sem prepričan, da delitev na leve in desne ni delitev na partizane in domobrance. Ko bomo enkrat tole presegli, pospravili metuzaleme v muzej se pa lahko gremo naprej.
-
Zdaj se bodo fonderlajnca in kamarila lahko pokazale a majo samo jajčnike al znajo tud jajca pokazat pa s tem niso bila mišljena velikonočna. Bo pa oranžni kontra zagrozil z zasedbo Grenlandije, če bomo sklenili sporazum pa carine bo poskušal nabit v nebo. Sicar imamo v Sloveniji dobrega zaveznika oranžnega pa bo po moje res najbolje, da naj sestavi vlado, ki bo znala MAGArcu zlest v rit. #analnialpinisti
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.