Violet Napisano 22. julij, 2006 Prijavi Napisano 22. julij, 2006 V petih letih odkar ameri?ka dru?ba J.D. Power & Associater v Nem?iji raziskuje zadovoljstvo kupev z avtomobili, se najbolj?e japonske znamke niso pustile vre?i s prestola. ?tudija ki jo pripravlja s sodelovanjem z revijama Auto Motor und Sport ter Auto Strassenverkehr, zajema mnjnje 22 tiso? nem?kih lastnikov dve leti strih avtomobilov, ki v poslanih vpra?alnikih ocenjujejo razli?ne dejavnike. K skupni oceni najve? prispeva kakovost in zanesljivost 30%, privla?nost vozila 25%, zadovoljstvo in servisna dejavnost 23% ter stro?ki lastni?tva 22%. Za skupno oceno indeksa zadovoljstva strank SDI izra?unajo tako za znamke kot za posamezne modele. Med znamkami je na vrhu Toyota 851 to?k, da drugem mestu je Honca 851 to?k, na tretjem mestu pa je Mazda (?al zdrsnila iz drugega na tretje mesto)Med posameznimi modeli pa sledi: vi?ji srednji razred:1. mazda 6 861 t?.2. toyota avensis3. honda accord ni?ji srednji razred: 1. toyota corolla2. honda civic3. mazda 3 841 t?.?portni avtomobili: 1. mazda MX5 836 t?.2. bmw Z43. mercedes-benz CLK kompaktni enoprostorci: 1. toyota corolla verso2. mazda primacy 816 t?.3. seat altea Vir: Delo Citiraj
makaveli Napisano 26. julij, 2006 Prijavi Napisano 26. julij, 2006 Torej dr?i: ?e nima? japonca je bol? da si pe?! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2006 Prijavi Napisano 26. julij, 2006 Torej dr?i: ?e nima? japonca je bol? da si pe?! To mi je od nekje znano Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
makaveli Napisano 27. julij, 2006 Prijavi Napisano 27. julij, 2006 To mi je od nekje znano Lej kak se enmu fajn zdi Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2006 Prijavi Napisano 27. julij, 2006 Lej kak se enmu fajn zdi Komu se pa nebi, ?e bi njegove izjave postale realne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 31. julij, 2006 Prijavi Napisano 31. julij, 2006 Ma tole so pa? statistike, na?alost ?e vedno lahko naleti? na total krep od kerga kol japonca, ki se bo ful kvaril, ampak vseeno je fajn vedet da vozmo (vozite) kvalitetno robo! Kako pa je v najvi?jih razredih, me prov zanima, naj kdo napi?e ?e ve! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.