Symon Napisano 29. julij, 2006 Prijavi Napisano 29. julij, 2006 Evo kon?no se je tut men "usralo", da vo??im vse najbolj?e. In to kar trije! No fantje vse najbolj?e pa ?e na mnoga leta! Killuminati, da bo? ?e dolgo vozil tvojo 323Fko in slikal va?e Mazde v ZG, Jolly, da ti uspejo projekti, ki jih ima? v na?rtih (S13ko pa zapelji v en gozd samo meni prej povej kam ), Cyb3r tebe pa ?al ne poznam ampak vseeno vse naj naj vam ?elim vsem skupaj! Citiraj
KAALman Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 vsem tanajtabolj?e in ?e dolgo sre?nih let z Mazdami :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 :mi pijemoo: vse naj naj vsem slavljencom Citiraj MAZDA POWER
wiperboy Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 oooooo to pa se ne zgodi kar tako vse naj z moje strani Citiraj gremo na?i.....
uklopko Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 no symon vesel zate da ti je ratalo!!! vse najbol?e na?im mazdinim slavlencem!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Nu?a Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 Tudi jaz vam ?elim vse najbolj?e!!! Citiraj
suicidal Napisano 31. julij, 2006 Prijavi Napisano 31. julij, 2006 woopee, spet ga bomo pil Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Sishi Napisano 31. julij, 2006 Prijavi Napisano 31. julij, 2006 Vse naj, naj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Vse naj naj, vsem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.