-
Zadnja sporočila
-
ja toliko nisem pripravljen dat Zdaj osnovna kona je s subvencijo 26k (prva oprema - ki ni slaba + manjsa baterija). Lahko bi v teoriji vzel to z manjso (49 kWh) baterijo + top opremo, samo ne vem ce mi tistih dodatnih 17 kWh ni kar pomembno. Ko bom spet lih tam bom mogoce rekel da mi pripravijo neko ponudbo (staro za novo0 pa da vidim kako je. Sem pa malo racunal: CX30 kuri cca 6,5l. Pri 25k km na leto je to cca 1600l bencina in pri tej ceni (recmo 1,4) je cca 2300 eur Kona NAJ BI kurila 15kWh/100 km. Pri 25k km na leto je to 3750kWh in ce polnes ponoci (pocen tok je cca 0,12) je to pol slabih 500 eur + cenej servis, .... Mogoce no. Sploh zato ker je pri bajti se cel kup drugih avtov ce se rab.
-
@samSimon Moje priporočilo je K7 Compact+ močnejša "freza-sulica",ker tista v kompletu ni za K7. Bo sicer delalo...celo "premočno",a manj ",udobno" kot z močnejšo sulico...in bo hitro pobralo rotorček. Jaz ga imam od Septembra 2021, in ga res pogosto in intenzivno uporabljam...tudi za granit (je težje dobro ocistiti kot beton in tlakovce!!!)...absolutno vreden cvenka. Filter pa ne odstranjuj,ga redno čisti,če imaš umazano vodo,in ne boš imel problemov.
-
@Alex...mislim,da je jasno,kje je problem...glej do konca.
-
Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.