Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

ena od pametnih zadev po va?em nasvetu je tudi to, da sem dodatno zavarovala avto tudi za parkiranje

in sicer mi jev kratkem ?asu nezano vozilo zadnji odbija? na parkiranju tako posnelo, da sem v plastiko imela vdrtino in pa tudi po?aran vogal in to tako mo?no, da se je barva kar lu??ila, ?e sem se samo dotaknila.

in spet pot pod noge in cenilca, zapisnik itd.

no in sedaj imam nov odbija? z ni? dopla?ila, ?e pa pogledam starega je pa tak tudi od kamen?kov, kot bi ga s kladivom tolkla... ne vem od kje, pa saj nisem vozila po makadamu.

IPB Image
Napisano

ena od pametnih zadev po va?em nasvetu je tudi to, da sem dodatno zavarovala avto tudi za parkiranje

in sicer mi jev kratkem ?asu nezano vozilo zadnji odbija? na parkiranju tako posnelo, da sem v plastiko imela vdrtino in pa tudi po?aran vogal in to tako mo?no, da se je barva kar lu??ila, ?e sem se samo dotaknila.

in spet pot pod noge in cenilca, zapisnik itd.

no in sedaj imam nov odbija? z ni? dopla?ila, ?e pa pogledam starega je pa tak tudi od kamen?kov, kot bi ga s kladivom tolkla... ne vem od kje, pa saj nisem vozila po makadamu.

Mazdin lak pa?... :angry:

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

pr 30 stop.+ pa ?lovk res ne pomisli na zimo in na pesek pa sol ...

pe? pa tudi zaradi tega ne bom hodila...

kaj ?loveku ?e preostane?

IPB Image
Napisano

Peko 44 pa gas!!! :lol:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ideja ni slaba, :bravo: ne vem pa kolk bo uresni?ljiva, s ?tev.44 lahko ?e veslam po Ljubljanici

-------

lak je o.k. ?e je men po?aral samo vogal, je pri sebi verjetno celo bo?no dol?ino, ?e in ko bo pa lak slab, pa takoj zamenjam znamko avtomobila in ne samo avto

IPB Image
Napisano

ideja ni slaba, :bravo: ne vem pa kolk bo uresni?ljiva, s ?tev.44 lahko ?e veslam po Ljubljanici

-------

lak je o.k. ?e je men po?aral samo vogal, je pri sebi verjetno celo bo?no dol?ino, ?e in ko bo pa lak slab, pa takoj zamenjam znamko avtomobila in ne samo avto

.... imam ob?utek da ga bo? morala zeloo hmalu zamenjat torej.... kot so povedale... mazde slovijo po zelo slabem laku in barvi.... pa?akaj 1 zimo in bo? vidla kolko pikic bo? na haubi mela.... ?al....

Moj je star malo ve? kot leto.. torej 1 zimo dal skozi pa je ?e kar popikan.....agrrr :angry:

LP daVid

Feel free....

Napisano

.... imam ob?utek da ga bo? morala zeloo hmalu zamenjat torej.... kot so povedale... mazde slovijo po zelo slabem laku in barvi.... pa?akaj 1 zimo in bo? vidla kolko pikic bo? na haubi mela.... ?al....

Moj je star malo ve? kot leto.. torej 1 zimo dal skozi pa je ?e kar popikan.....agrrr :angry:

LP daVid

ena zima je ?e mimo, na haubi ni pikic, je pa od pranja maj?keno :( (a so krive krta?e), aja pozabila sem povedati, da je bil popravila dele?en zadnji odbija? in ne prednji - ?e pa primerjam prednjega z zadnjim, je pa kot nov.

kaj misli?, kako je pa z drugimi modeli, za??ite proti kamenjem ni

IPB Image
Napisano

Ja obstajajo druge za??ite.... beri tisto grdo platno za ?ez smr?ek kot je mazda 323 rekel.... <_< Ko ma? tisto zgleda? dejansko kot ?eh... bi Labisan reku... :aaaaa:

Dokler mam kasko me ne skrbi preve?.... bo pa? enkrat na 3 leta en kamen z neba padel na haubo... in glej ga zlomka.... bodo mogli pol celo haubo po?trihat.... :aaaaa:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Ja obstajajo druge za??ite.... beri tisto grdo platno za ?ez smr?ek kot je mazda 323 rekel.... <_< Ko ma? tisto zgleda? dejansko kot ?eh... bi Labisan reku... :aaaaa:

ma kaj ?eh, zgleda? k en defekt

Druga?e pa moram re?i, da so se zadnjo zimo cestarji (predvsem na AC) malo spametovali in niso toliko peskali cest, kot v zimi 2004-2005, ko so debili posipali vrhni?ki klanec s peskom velikim skoraj centimeter.

Druga?e pa lak pri Mazdah resni?no sux full time.

33112_1.png

Napisano

Dokler mam kasko me ne skrbi preve?.... bo pa? enkrat na 3 leta en kamen z neba padel na haubo... in glej ga zlomka.... bodo mogli pol celo haubo po?trihat.... :aaaaa:

LP daVid

Prozorna folija na havbi...mam na Premacy-ju. Sicer se malo vidi,ampak ne preve?...ko bo? naslednji? v MB ti lahko poka?em.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Prozorna folija na havbi...mam na Premacy-ju. Sicer se malo vidi,ampak ne preve?...ko bo? naslednji? v MB ti lahko poka?em.

lp vuk

Ta folija zgleda ?e kar normalno, vendar ne sme? imeti svetlej?i avo, ker rahlo rumeni. Sem jo hotel tudi sam, a bi me pri?la le za havbo in blatnike ve? kot 25 jurjev s tem, da odbija? sploh ne bi bil za??iten in A stebri?ki strehe in sprednji rob strehe tudi ne.

Tako sem se pa? odlo?il, da tega ne dam gor in zato vsako leto retu?iram pikice z barvo in lakom in se vidi le ?e zelo od blizu pogleda?. ?ez kak?n leto ali dve (odvisno od koli?ine po?kodb) bom pa dal havbo in odbija? prebarvat, pa bo spet za kak?ne dve do tri leta mir.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A to je brez potiskanja 
    • Kot obljubljeno...danes prišla pošiljka...spet nekaj od Knipex-a...pa gremo lepo po vrsti,k se je že nabralo😄....upam,da bo za koga zanimivo.   K sem že lani maja naročil set za Seger varovalke,in tukaj še nisem predstavil...super set za lepo ceno...novejši tip z notranjo vzmetjo....pa mi je manjkaj najmanjši tip za zunanje majše od 10mm...in k pogosto kaj kupujem na nemškem Amazonu...imam določene stvari na opazovanju,in gre kdaj kakšna stvar v košarico,toliko,da je za "free shipping"...pač bolje dobiti klešče,kot pa plačati poštnino. Pa sem vzel tanajmanjše 49 11 A0 3-10mm...je bila lepa cena 16,78€😃 https://www.amazon.de/dp/B0001P0C84?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Ta set pa kot rečeno imam že od Maja lani...top stvar,če potrebuješ👍...seveda obstaja tudi kaj mnogo cenejšega...pa ne bom debatiral o tem...🙄 Takrat 73,57€👍 https://www.amazon.de/dp/B000CDU2RG?th=1   kak mesec nazaj,pa sem na isto foro..."klešče namesto poštnine"😄 vzel majhne malce posebne "kombinirke"...če bi vedel,kako super so,bi jih vzel že prej...res priročne-padejo v roke k "ata na mamo"...17,53€👍 Izgleda,da jih je Amazonu zmanjkalo,in je takoj "druga cena"🧐...kogar zanima-daš v basket in shraniš za kasneje,in vsake toliko časa pogledaš,kako se giba cena... https://www.amazon.de/dp/B0C77B4J1B   Sedaj pa k "posebnežu" za električarje. Univerzalne klešče za instalacije....obstaja več različnih variant,tako glede ročajev,kot "opreme čeljusti" in tudi "imperialna in metrična verzija. Določene imperijalne imajo luknje za rezanje vijakov (ne potrebujem),in doličene imajo tudi mesto za stiskanje "crimp-tulk",in obstajajo verzije z vzmetjo,in brez. "Moja" je metrična verzija z navadnimi ročaji,brez vzmeti,brez lukenj za vijake in brez možnosti crimpanja....prav namenoma izbrana takšna varianta,ker sem mnenja,da npr. crimpanje "tako-tako" (ker je samo za eno velikost,pa še to na "trn") ni najbolj optimalno...bolje z več "trni" ali pa klešče za stiskanje celega oboda (kvadratni ali hex-profil).   Sem se pa odločil za te klešče zaradi težav pri ožičanju starih instalacij. Praktično zmeraj (razem štedilnik) za instalacije uporabljam mehke kable...a hiša je stara,in vsa stara elektro instalacija je izvedena z trdimi kabli. Tukaj pa je težava z orodji za snemanje izolacije-Weicon Tools No.5 https://www.amazon.de/dp/B001NUMVHQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 In Weicon Tools Multi-Stripper No. 400 (obstaja tudi identičen Cimco-Multistripper,ki mi lepo služi že kakih 15-20 let😃👍) https://www.amazon.de/dp/B003A6DHTW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Vsi trije res vrhunski-zelooo priporočam....a le za mehke kable!!! To pa za to,ker ko žico trdega kabla prerežeš-odščipneš,se konec tako preoblikuje,da nastane majhna sploščitev,in dve stranske "špice" na žici...te špice pa slej ko prej poškodujejo rezila teh snemalcev izolacije. 3x lahko ugibate,kako to vem...🥺   In pri tem tipu klešč za izolacijo teh problemov ni...za to ta nakup. Kar so te klešče prišle ven,je bila cena skoz okoli 50€,sedaj pa počasi pada,in sem vzel za 38,98€ https://www.amazon.de/dp/B0C8P81PTF   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   In še ene "posebne" klešče,ki jih še nisem predstavil...dolge,tanke "montažne" klešče z velikim prenosom in špičasto konico...izgledajo "čudno",a so fenomenalne in presenetljivo močne...za 25,99€ tudi na Amazonu...sem jih kupil takrat,kot tiste posebne ščipalke z posebnim drsnimrotacijskim ležajem....obstajajo tudi "ukrivljene" če koga zanima. KNIPEX Montierzange mit Querprofilen mit Kunststoff überzogen 280 mm, 28 71 280 : Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - KNIPEX Montierzange mit Querprofilen mit Kunststoff überzogen 280 mm, 28 71 280. KNIPEX...   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   Za konec pa še en "veliki malček" t.i. Super-Knips XL 78 61 140 To je večja močnejša verzija klasičnih elektroničarskih ščipalnih klešč...zmorejo tudi kakšne debelejše nožice tranzistorjev ipd... Z vzmetjo,obstaja tudi INOX verzija...   20,99€ Amazon https://www.amazon.de/dp/B06WD7BMR9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   Dost nakladanja...sedaj pa slike😉   Mislim,da bo božiček imel dovolj idej...😄😉  
    • Čista resnica, sedaj je bolj kot ne od Polja preko Domžal do Lukovice, če smo na tej relaciji!  Pozidava na Barju je pripomogla temu in drugačni zračni tokovi. Enkrat so to omenjali klimatologi po tv..... 
    • Meni ga je na teh. priklopil na računalnik...  Vse je ok, samo gume si napumpaj na 2.5.😉
    • Zelo si pomagal @Slivka priti do rešitve, bravo... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.